Socialiai atsakingos Lietuvos įmonės rinks Mis Kalėdų eglutę

Šias Kalėdas organizacija „Gebėkit vaikus“ kviečia švęsti linksmai bei socialiai atsakingai ir pristato net 5 nemokamus kalėdinius biuro žaidimus, tinkamus didelėms, vidutinėms bei mažoms įmonėms, telieka tik išsirinkti, užsiregistruoti, žaisti ir socialinės atsakomybės pavyzdžiu dalintis su įmonės socialinių tinklų sekėjais.

T.Bauro nuotr.
T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 14, 2016, 8:46 AM, atnaujinta Apr 18, 2017, 12:59 AM

Pristatomus kalėdinius biuro žaidimus, tokius, kaip nuotraukų konkursas „Mis Kalėdų eglutė“, protmūšis „Smegenų SPA“, kalėdinė loterija „Katė maiše“ ir kt. įmonės susiorganizuos visiškai be jokių pastangų, nes išsirinkus norimus žaisti žaidimus ir iki lapkričio 25 d. užregistravus įmonę, organizacija „Gelbėkit vaikus“ įsipareigoja atsiųsti visiškai visą žaidimams susiorganizuoti reikalingą medžiagą. Visi minėti biuro žaidimai turi integruotus aukojimo mechanizmus, tad yra naudingi ne tik įmonėms, bet ir organizacijos „Gelbėkit vaikus“ dienos centrus lankantiems vaikams.

Pasak „Gelbėkit vaikus“ garbės valdybos pirmininko Tado Vizgirdos, šie kalėdiniai biuro žaidimai yra ne tik puiki pramoga šauniai atšvęsti Kalėdas savo biure, bet ir užmegzti ilgalaikius socialinės atsakomybės ryšius su organizacija.

„Esu aktyvus Lietuvos verslo aplinkos dalyvis ir matau, kad Lietuvos įmonės vis labiau supranta socialinės atsakomybės svarbą savo verslui. Ar gali būti dar paprasčiau aukoti, kai NVO pati ateina pas tave ne tuščiomis, o su tavo verslui pridėtinę vertę kuriančiais pasiūlymais?

Organizacijos „Gelbėkit vaikus“ siūlomos kalėdinės pramogos verslui padės jūsų kolektyvui prasmingai atšvęsti Kalėdas ir sustiprins jūsų darbuotojų komandą. Gali būti, kad šiųmetis kalėdinis bendradarbiavimas su organizacija „Gelbėkit vaikus“ išaugs į ilgalaikę jūsų verslo ir šios organizacijos partnerystę“, — sako T. Vizgirda.

Organizacijos „Gelbėkit vaikus“ generalinė direktorė, savo ruožtu, primena apie Lietuvos verslo pagalbos svarbą Lietuvos vaikams.

„Apie 20 000 Lietuvos vaikų auga socialinės rizikos šeimose. Daugeliui šių vaikų po visą Lietuvą išsibarstę 35 organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrai yra vienintelis šiltas ir saugus prieglobstis tada, kai užsiveria mokyklos durys. Mūsų dienos centruose vaikai gauna šiltus dienos pietus, kurie dažnai jiems yra vienintelis dienos maistas, taip pat gali ramiai, šiltai ir švariai paruošti pamokas, pagal galimybes užsiimti kultūrine ar kita lavinamąja veikla. Prisijungę prie mūsų siūlomų kalėdinių pramogų, padėsite Lietuvos vaikams. Padėdami jiems – padėsite sau, savo šaliai bei savo verslui“, — iniciatyvos „Kalėdok su „Gelbėkit vaikus““ privalumus vardija Rasa Dičpetrienė.

Norinčios KALĖDOTI su organizacija „Gebėkit vaikus“ įmonės iki lapkričio 25 d. kviečiamos registruotis interneto svetainėje https://www.kaledos.gelbekitvaikus.lt/

„Gelbėkit vaikus“ – tai jau 25 metus Lietuvoje veikianti nepolitinė, nevyriausybinė ir nereliginė už vaiko teises kovojanti organizacija, šiuo metu turinti skyrius 22 Lietuvos miestuose ir rajonuose. „Gelbėkit vaikus“ yra motininės organizacijos „Save the Children“, vykdančios vaiko teisių programas daugiau nei 120 pasaulio šalių, narė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.