LRT prieš olimpiadą pakeitė logotipą

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija atnaujino LRT grupės prekės ženklą. Korporatyvinį ženklą sudarantis dinamiško kubo ir raidžių LRT derinys nuo šiol žymės visus visuomeniniam transliuotojui priklausančius žiniasklaidos kanalus.

Naujasis LRT ženklas.
Naujasis LRT ženklas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2012, 1:02 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:55 PM

LRT grupę šiuo metu sudaro televizijos kanalai LRT TELEVIZIJA, LRT KULTŪRA (buvęs LTV2), LRT LITUANICA (buvęs LTV World), radijo stotys – LRT RADIJAS, LRT KLASIKA ir LRT OPUS bei interneto portalas LRT.LT. Stilizuotas kubas ir raidės LRT bus matomi kiekvieno iš šių kanalų logotipuose. Kiekvienos žiniasklaidos priemonės ženklas turės savo charakteringą spalvą bei po raidėmis LRT pridėtu atitinkamu užrašu.

„LRT šiandien – tai daugiau nei Lietuvos radijas ir Lietuvos televizija. Esame didžiausias šalies transliuotojas, vienijantis 7 žiniasklaidos priemones – 3 televizijos kanalus, 3 radijo programas ir populiarų interneto naujienų portalą. Kiekvieną dieną 1,5 milijono Lietuvos žmonių ir tūkstančiai mūsų tautiečių užsienyje renkasi LRT programas, kad gautų objektyvią, tikslią, išsamią ir nešališką informaciją, pamatytų ar išgirstų kokybiškas šviečiamąsias, kultūrines ir pramogines laidas.

Savo auditoriją pasiekiame ne tik televizijos ar radijo bangomis, bet ir internetu. Tad LRT šiandien nebėra tikslu vadinti Lietuvos radiju ir televizija. Esame Lietuvos Respublikos visuomeninis transliuotojas – didžiausia ir įvairiapusiškiausia žiniasklaidos grupė šalyje. Atnaujintas LRT prekės ženklas, pirmiausia, ir yra skirtas atspindėti šią visumą,“ – sakė LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.