Su trenksmu į naują sezoną įžengusi LRT žada stebinti smalsų žiūrovą

Trečiadienio vakarą Nacionalinė dailės galerija (NDG) suspindo naujomis spalvomis. Čia vyko LRT televizijos naujojo sezono pristatymo vakarėlis, į kurį rinkosi šventiškai nusiteikusi publika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 6, 2012, 1:46 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 10:19 PM

Raudonu kilimu kaip ir visuomet žygiavo žinomi pramogų pasaulio atstovai, politikai, verslininkai, televizijos laidų vedėjai, žurnalistai. Tarp kviestinių svečių buvo galima išvysti seniai matytus, tačiau visuomenėje gerbiamus žmones.

Dar iki prasidedant ceremonijai, svečiai skambant muzikai galėjo vaišintis vynu bei gardžiais užkandžiais. Specialiai šiam vakarui įrengtuose plazminiuose ekranuose visą vakarą buvo galima matyti besisukančias vizualizacijas.

Oficialią šventinę vakaro dalį pradėjo vedėjais tapę Edita Mildažytė ir jos kolega Andrius Rožickas. E. Mildažytė užsiminė, kad praėjusi vasara LRT buvo labai svarbi ne tik todėl, kad televizija transliavo milijonus žiūrovų prie televizijos ekranų pritraukusią Londono olimpiadą, bet ir todėl, kad šį sezoną atsinaujino televizijos bei radijo ženklai, vinjetės bei logotipai.

„Tikimės, kad tuo atsinaujinimu sustiprinome savo vardą. Juk esame didžiausia žiniasklaidos šeima Lietuvoje, transliuojanti trimis radijo ir trimis televizijos kanalais ir dar turim interneto portalą“, – sakė E. Mildažytė ir priminė, kad LRT apjungia net 7 medijas.

Pasak jos, šis televizijos pokytis visuomenei leis dar aiškiau suvokti ir atskirti tai, kas yra nacionalinis transliuotojas.

Vėliau savo šventinę sveikinimo kalbą pasakė generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius.

Naująjį sezoną LRT žinioms ir naujienoms planuoja skirti dar daugiau dėmesio. Pasak vakaro vedėjų, tai rodo ir ankstesniojo sezono pasiteisinusi naujovė – aukštus reitingus turinčios dienos žinios.

Viena po kitos buvo pristatytos populiariausios televizijos laidos, tarp kurių – „Laba diena, Lietuva“, „Tūkstantmečio vaikai“, „Tegyvuoja šeimynėlė“, „Stilius“, „Rojus Lietuvoje“, „Popietė su Algimantu Čekuoliu“, „Bėdų turgų“, „Durys atsidaro“, „Pinigų karta“, „Įžvalgos“, „Savaite“, čia taip pat buvo pristatyta netrukus prasidėsianti „Eurovizijos“ atranka.

Vakarą užbaigė Vilniaus šv. Kristoforo kamerinio orkestro programos „Nuo baroko iki roko“, orkestro meno vadovas ir dirigentas Donatas Katkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.