D. Ibelhauptaitės istorija: kaip nugalėti vyro priklausomybę narkotikams ir užkopti į didžiausias pasaulio scenas

Garsi teatro ir operos režisierė Dalia Ibelhauptaitė nestokodama pasitikėjimo savimi pasakojo, kad ji nebūdama tobulų kūno linijų nurungė manekenes ir užkariavo geidžiamo aktoriaus Deksterio Flečerio širdį. Penkiolika metų santuokoje su aktoriumi gyvenanti žinoma moteris atskleidė pikantiškiausias jųdviejų su vyru gyvenimo detales.

Garsi teatro ir operos režisierė Dalia Ibelhauptaitė nebūdama tobulų kūno linijų nurungė manekenes ir užkariavo geidžiamo aktoriaus Dexterio Fletcherio širdį.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Garsi teatro ir operos režisierė Dalia Ibelhauptaitė nebūdama tobulų kūno linijų nurungė manekenes ir užkariavo geidžiamo aktoriaus Dexterio Fletcherio širdį.<br>"Lietuvos ryto" televizija
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-10 14:44, atnaujinta 2018-03-16 20:47

„Mūsų abiejų gyvenimas prasidėjo jo bankrotu. Tuomet neturėjome nieko, viskas buvo prarasta“, - praeitį prisiminė Dalia ir neslėpė, kad garsus aktorius draugystės pradžioje jai prisipažino turįs priklausomybę nuo kokaino.

Dalia atvirai kalbėjo apie praeityje buvusius išbandymus. Sunkiausiu gyvenimo momentu jiems su D. Flečeriu kartais tekdavo miegoti kur papuola ir stigo batų.

„Yra buvę, kad draugai dirbę restoranuose mums palikdavo valgyti“, - skaudžiais prisiminimais dalinosi Dalia. Neturėdami pinigų metro jiedu su būsimu vyru daug nueidavo pėsčiomis, jog po trijų dienų badavimo gautų maisto.

D.Ibelhauptaitės istorija: nuo alkio, pinigų stygius ir vyro priklausomybės nuo narkotikų iki didžiausių pasaulio scenų - 18 val. 45 min. laidoje „Bobų vasara su Asta“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.