Jaunikių drama tęsiasi: jie įsimylėjo tą pačią moterį – žurnalistę Jurgę

Didelio žiūrovų susidomėjimo sulaukę LNK laidos „24 valandos“ jaunikių nuotykiai Palangoje įgauna pagreitį. Po Jono ir Pranelio striptizo J. Basanavičiaus gatvėje, kurį nutraukė policijos pareigūnai, laidos „24 valandos“ kūrybinė grupė ėmėsi saiko jausmą praradusių vyrų auklėjimo.

Jaunikių drama tęsiasi: jie įsimylėjo tą pačią moterį – žurnalistę Jurgę.<br>LNK
Jaunikių drama tęsiasi: jie įsimylėjo tą pačią moterį – žurnalistę Jurgę.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 11, 2012, 12:53 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 8:21 PM

Tačiau kaip šaunieji jaunikiai, kuriuos televizijos laida nuvežė į Palangą nuotakų ieškoti, gali susirasti gyvenimo draugę, jeigu jų širdis jau užkariavo ta pati moteris? Ir, kaip paaiškėjo, ta laimingoji – laidos žurnalistė Jurgė, kuri juos ir atrado, o dabar gano Palangoje. Šis netikėtas faktas paaiškėjo, surengus jaunikių poezijos konkursą, kurio pagrindinis prizas – romantiška vakarienė ir nakvynė prabangiuose viešbučio apartamentuose.

„Jurge, Tavo akyse paskęstu, Žalioj Tavo suknelėje Mano širdis gimtinės kvapą neša Tu nuostabi – esi Tu grožis.“

Šis Pranelio ketureilis – tik menka dalis to poezijos lobyno, kuris užplūdo žurnalistės ausis. Nenuostabu, kad kuklusis jaunikis iš Alytaus rajono ir tapo konkurso nugalėtoju. Deja, netruko pasiteisinti kalbos apie vyrų nepastovumą – pakako Praneliui su jaunikiu Jonu išvysti dvi jaunas ir žavias juodaplaukes, kai visi šilti jausmai žunalistei nukeliavo užmarštin. Pora aistringų šokių, ir Pranelis romantiškos vakarienės pakvietė savo naująją draugę. Bei, kaip dera tikram kaimo vaikui, greta midijų ir kitų jūros gėrybių, pasiūlė jai paties rūkytų lašinukų su juoda duona. Tačiau ar to užteko, kad žavioji juodaplaukė liktų liukso apartamentuose nakčiai, sužinosime šio antradienio vakarą, laidoje „24 valandos“ per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.