Garbaus amžiaus senolė susitikti su dukterimi ėjo su šalmu

Apie uošvienės ir žento santykius anekdotų sukurta tikriausiai panašiai tiek pat, kiek ir apie meilužį spintoje. Liūdniau, kai anekdotinės situacijos persikelia į realų gyvenimą ir tampa dramomis. Ponia Natalija iš Molėtų miestelio kaltina savo dukrą su žentu ir anūku, kad išmetė ją iš namų.

Su dukra moteris susitiko mūvėdama šalmą.<br>LNK
Su dukra moteris susitiko mūvėdama šalmą.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-14 11:12, atnaujinta 2018-03-16 18:50

Nuosavame name Natalijai priklauso pirmas aukštas, dukros šeimai – antras. Dabar moteris glaudžiasi nuomojamame kukliame bute. Negana to, pasak moters, žentas, buvęs tuometinės milicijos darbuotojas, ją dar ir muša. Be abejo, ir girtuokliauja. Taip pat nupjauna ir pakeičia spynas.

Televizijos laidos „24 valandos“ komanda, jau turinti pakankamai liūdnos patirties su agresyviai nusiteikusiais vyrais, šį kartą nutarė nejuokauti. Apsiginklavo ne tik pati, bet apginklavo ir močiutę. Taip, kareiviškomis uniformomis ir šalmais pasipuošusi, kompanija nuvyko aiškintis santykių su „nedorėliu“ žentu. Ir koks netikėtumas buvo, kai jau po pirmųjų uošvienės žodžių brandaus amžiaus vyras pradėjo ne kumščiais mojuoti, o... verkti.

Netrukus į pokalbį įsijungusi Natalijos duktė taip pat sunkiai tramdė ašaras. Tad ką tokio padarė garbaus amžiaus močiutė, kad vos ją pamatę, suaugę žmonės pravirksta? Pamokanti istorija apie tai, kad niekuomet nereikia skubėti su išvadomis, kol neišklausytos visos konfliktuojančios pusės, 17 valandą 45 minutės per LNK laidoje „24 valandos“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.