Bioenergetikas iš Maskvos: „D. Bilevičiūtė buvo prakeikta“

LNK laidoje „Pasaulis X“ – apie prakeikimo naštą, kuri apvertė dainininkės Dainos Bilevičiūtės gyvenimą. Nuo finansinio kracho iki grėsmės būti įkalintai. Kodėl sėkmingą dainininkės karjerą dariusi moteris staiga atsidūrė ant bedugnės krašto? Mirties kortos pranašystė ir žinomo iš Maskvos bioenergetiko Andžejaus Kučinskio pagalba padėjo dainininkei atsitiesti naujam gyvenimui.

Daina Bilevičiūtė prieš dvejus metus atsidūrė teisėsaugos akiratyje. Garsiai moteriai už sukčiavimą gaunant Europos Sąjungos lėšas ir dokumentų klastojimą grėsė kalėjimas iki aštuonerių metų.<br>A. Barzdžius
Daina Bilevičiūtė prieš dvejus metus atsidūrė teisėsaugos akiratyje. Garsiai moteriai už sukčiavimą gaunant Europos Sąjungos lėšas ir dokumentų klastojimą grėsė kalėjimas iki aštuonerių metų.<br>A. Barzdžius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-09-25 10:54, atnaujinta 2018-03-16 14:44

Žinomos atlikėjos ir ūkininkės Dainos Bilevičiūtės dabar jau pristatyti nereikia. Net tie, kurie prieš porą metų jos nežinojo, dabar jau žino jos nešlovės istoriją. Daina Bilevičiūtė prieš dvejus metus atsidūrė teisėsaugos akiratyje. Garsiai moteriai už sukčiavimą gaunant Europos Sąjungos lėšas ir dokumentų klastojimą grėsė kalėjimas iki aštuonerių metų.

Nesėkmių lavina, užgriuvusi dainininkės Dainos Bilevičiūtės pečius, ilgai ją slėgė ir vertė ieškoti atsakymo, už ką yra taip baudžiama. Moteris, padedama jos dvasinio mokytojo bioenergetiko Andžejaus Kučinskio, suprato, kad jai siunčiamas pavydžių ir piktų žmonių blogis ir mintys tapo sunkia prakeikimo našta.

Intriguojančiame laidos „Pasaulis X“ kūrėjų pasakojime - tiksli ekstrasenso pranašystė. Apie artėjančius žinomos dainininkės nemalonumus jis pagal kvapą nuspėjo tada, kai niekas net neįtarė, kokiems dramatiškiems įvykiams bus lemta išsipildyti Dainos Bilevičiūtės gyvenime.  

   Kitos dvi šio antradienio temos - magiškas veidrodžių pasaulis ir apsireiškimo stebuklai. Žmonės turi ne vieną prietarą ir ne vieną patarimą, kaip kasdieninėje buityje naudoti šią interjero puošmeną. Kvapą gniaužiančios tiesos - apie sudužusių veidrodžių įtaką žmonių santykiams ir kas nutinka, kai mirusiojo siela apsigyvena vertikalioje stiklo plokštėje. Ar tikrai veidrodis gali tapti tokiu svarbiu daiktu sprendžiant svarbiausius gyvenimo klausimus, siekiant prišaukti sėkmę, sveikatą ir meilę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.