Po stulbinančios filmo „Absoliutus blogis: atpildas“ sėkmės M. Jovovich ir kūrybos grupė euforijoje

Nepakartojama Alisa (akt. Milla Jovovich), kvapą gniaužiantys efektai, nuožmi Raudonoji karalienė ir įtampa kiekvieną sekundę – šie dalykai naująjį režisieriaus Paulo W.S.Anderseno fantastinį veiksmo trilerį „Absoliutus blogis: Atpildas 3D“ visame pasaulyje pavertė tikru hitu.

Kadras iš filmo „Absoliutus blogis: atpildas“.<br>"Clinic 212"
Kadras iš filmo „Absoliutus blogis: atpildas“.<br>"Clinic 212"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2012, 12:44 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 1:54 PM

Vėl atsidūrusi klastingosios „Umbrella“ korporacijos širdyje M. Jovovich herojė filme itin įtikinamai tęsia kovą su grėsmingu T virusu bei aršiomis zombių – pajėgomis. Kaip visuomet puikią fizinę formą ir išskirtinę vaidybą pademonstravusi aktorė sulaukė ne tik kritikų pagyrų, bet ir tūkstančių gerbėjų liaupsių, o jos „Twitter“ siena tiesiog lūžo nuo padėkos žodžių ir sveikinimų.

„Ačiū, kad filmą „Absoliutus blogis: Atpildas 3D“ pavertėte pirmuoju pasaulyje pagal žiūrimumą. Džiaugiuosi, kad juosta patiko daugybei moterų. Ačiū jums, mielosios, kad leidote sukurti net penkis veiksmo filmus, kurių pagrindinė herojė – moteris“, – gerbėjams rašė M.Jovovich. Pirmąsias savaites po pasaulinės premjeros filmas laikėsi aukščiausiose kino topų eilutėse, iš kurių nekrinta iki šiol.

Kinomanai aktorei dėkojo už įspūdingas emocijas, o ne vienas jos „Twitter“ sekėjų tikino eisiantis į filmą „Absoliutus blogis: Atpildas 3D“ antrą ar net trečiąsyk. „Antrą kartą ketinu žiūrėti filmą su mama! Perduokite Paului, kad ruoštų įrangą šeštajam „Absoliučiam blogiui“, – mylimai aktorei rašė vienas gerbėjų. „Milla, jūs pranokote pati save!“, „Įsimylėjau Alisą dar 2002-aisiais ir ją tebemyliu. Ji – ilgiausia mano gyvenimo meilė“, – tokius žodžius M. Jovovich skyrė veiksmo mėgėjai.

„Absoliutaus blogio“ fanatikų prašymai toliau kurti šios istorijos filmus, panašu, neliko neišgirsti. Interviu Hollywoodreporter.com filmo režisierius ir M. Jovovich sutuoktinis P. W. S. Andersonas užsiminė, kad jau svarstoma apie šeštąją filmo dalį. Ji bus susijusi su nauju kompiuteriniu to paties pavadinimo žaidimu.

„Labai glaudžiai bendradarbiaujame. Vaizdo žaidimuose yra įtraukiama filmo elementų, o mes, savo ruožtu, išplečiame ekrane žaidimo kūrėjų sumanymus. Šeštoji žaidimo dalis neabejotinai turės įtakos būsimai juostai“, – kalbėjo kino kūrėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.