Skaisčiam 45 metų jaunikiui „24 valandos“ rado nuotaką

Ne paslaptis, kad LNK televizijos laida „24 valandos“ dažniausiai sprendžia problemas, susijusias su ne pačiomis maloniausiomis temomis. Tad koks džiaugsmas aplanko kūrybinę grupę, kuomet tenka rūpintis vien tik maloniais dalykais. Pavyzdžiui, piršlybomis.

Laidoje "24 valandos" įvyko piršlybos.<br>LNK
Laidoje "24 valandos" įvyko piršlybos.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2012, 10:59 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:27 PM

Šį trečiadienį laidoje buvo pasakojama apie dvi vienišas širdis – Danutę ir Kęstutį. Tiesa, ponia Danutė į laidą kreipėsi dėl to, kad kaimynai dažnai užlieja jos butą, tačiau greitai paaiškėjo, kad moteriai namuose paprasčiausiai trūksta vyriškų rankų. Na, o Kęstutis, pagarsėjęs tuo, kad net sulaukęs 45-erių, vis dar yra skaistus, iš karto prašė surasti jam gyvenimo draugę. Kad ūkiu ir garbaus amžiaus tėvukais padėtų rūpintis.

Tokia proga jėgas suvienijo patyrusi jaunikių globėja Jurgė ir tik šį sezoną „24 valandų“ komandos gretas papildęs aštrialiežuvis Arnas. Ši porelė nusprendė, kad pats Amūras taip lėmė, jog Danutės ir Kęstučio istorijos eterio šviesą išvydo tą pačią dieną. Ir nusprendė juos supiršti.

Poetiškos sielos Danutę pas jaunikį išruošė Jurgė, o Kęstučiu pasirūpino Arnas. Net dvi filmavimo komandos triūsė visą dieną, kol galiausiai potencialūs jaunieji susitiko Kęstučio ūkyje. Na, o ten jau vyko piršlybos pagal geriausias lietuvių liaudies ir laidos „24 valandos“ tradicijas.

Puiki darbo savaitės pabaiga, pakelsianti nuotaiką visam savaitgaliui, garantuota. „24 valandos“ – penktadienį 17.45 per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.