Balsų pirkimo skandalas: žurnalistui politikas pasiūlė sniego valymo paslaugą

Į laidos „Gyvenimo būdas“ vedėjo žurnalisto Daumanto Butkaus mobilųjį telefoną baigiantis aktyviai agitacinei rinkimų į Seimą kampanijai atskriejo štai tokia žinutė:

V. Galvonui sniego valymo mašinoje ateinančius ketverius metus gali tekti praleisti išties nemažai laiko - į Seimą jis nebuvo išrinktas.<br>P. Lileikis
V. Galvonui sniego valymo mašinoje ateinančius ketverius metus gali tekti praleisti išties nemažai laiko - į Seimą jis nebuvo išrinktas.<br>P. Lileikis
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 18, 2012, 9:00 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:59 AM

„Labas rytas, Daumantai, aš oficialiai perku paties balsą ir pažadu: jeigu balsuosi už mane, t.y. partijos sąrašą Nr.9 ir reitinguosi mane Nr.6, tai šią žiemą pravešiu patį su patobulintu „Hummeriu“, kuris ne tik valo sniegą, bet ir barsto smėlį arba pavasarį leisiu pasėdėti šalia manęs asfalto volavimo traktoriuje, kai aš asfaltuosiu gimtųjų Anykščių gatves. Pagalvok, kur geriau gali gauti. Su viltimi, Vytautas Galvonas.“

Sutrikęs žurnalistas priėmė žinutę kaip linksmą Seimo nario pokštą, tačiau pats V. Galvonas laidai „SuperL.T.“ tvirtino, kad už tokią keistą pramogą tikrai tikėjosi gauti bent tą vieną balsą.

V. Galvonui sniego valymo mašinoje ateinančius ketverius metus gali tekti praleisti išties nemažai laiko - į Seimą jis nebuvo išrinktas. Kadenciją baigiantis parlamentaras svarsto, kaip galėtų iš šios paslaugos užsidirbti. Pernai kelius jis valydavo veltui.

Buvusio Seimo nario verslo planai bus atskleisti šį ketvirtadienį 18 val. 45 min. laidoje „SuperL.T.“ per „Lietuvos ryto“ televiziją su Jogaila Morkūnu ir Ieva Ambrazaite.

Laidoje dainininkas Mindaugas Jonušas – Minedas atskleis visą tiesą apie šią savaitę vykusias savo vestuves ir kitų metų vasarą laukiamą jo šeimos pagausėjimą. Kai kuriose žiniasklaidos priemonėse pasirodė abejonių, kad Minedas ir jo išrinktoji Irina iš tikrųjų tuokiasi. Ar gali būti, kad ši džiugi žinia apie dainininką yra tik reklaminis triukas?

Taip pat žiūrovų laukia itin atviras pokalbis su sesėmis dainininkėmis Irūna ir Ineta Pūzaraitėmis, kurios papasakos, kodėl sušlubavo Irūnos sveikata ir kas užkariavo gražuolių seserų širdis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.