„Pragaro virtuvėje” – sužlugdytas L. Čepracko gimtadienis

Liutauras Čeprackas tikėjosi, kad per jo gimtadienį BTV realybės šou „Pragaro virtuvė” dalyviai paruoš kažką tikrai gardaus – juk jo pasveikinti susirinks visi artimieji. Tačiau šventė baigėsi iš pykčio verčiamais stalais…

L. Čepracko gimtadienis.<br>BTV
L. Čepracko gimtadienis.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2012, 3:39 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 7:02 PM

Perfekcionistas L. Čeprackas tikėjosi, kad jo gimtadienio šventė bus tobula ir net nesiruošė šio noro slėpti nuo „Pragaro virtuvės” dalyvių. „Aš pats jums pasakysiu, kaip ką daryti, iki mažiausių smulkmenų. Jums reikia tik manęs klausyti ir paruošti puikią vakarienę mano svečiams”, - ruošdamasis šventei aiškino jis. Tačiau jo norams nebuvo lemta išsipildyti ir L. Čeprackui teko imtis drastiškų sprendimų.

„Liutauras yra suktas šmikis, specialiai viską sugalvoja taip, kad nepasisektų”, - virtuvės šefo įsiūtį vertins šou dalyvis Algirdas. Kaip reaguotų į tokius jo žodžius pats virtuvės šefas? Jis turi tvirtą nuomonę, ko trūksta „Pragaro virtuvės” dalyviams, kad jie galėtų paruošti aukščiausio lygio restorano vardo vertus patiekalus.

Bet ar tikrai L. Čeprackas visuomet toks arogantiškas? O gal tai - tik kaukė, slepianti tikrąjį jo veidą? Gimtadienio šventėje apsilankiusi Liutauro mama Irma papasakos apie savo sūnų ir koks jis būna, išsijungus televizijos kameroms… „Galbūt jis taip bando apsiginti nuo pakankamai agresyvios visuomenės?”, - svarstys ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.