Ar šešiolikmečiui „X Faktoriaus“ dalyviui pavyks scenoje prikelti F. Sinatrą?

„Dedu visas pastangas, esu atsidavęs 100 proc., kad išgarsėčiau!“ – sako užsidegimu trykšdamas šešiolikmetis „X Faktoriaus“ dalyvis Dalius Garnys, TV3 žiūrovus nustebinęs savo amžiui neįprastu įvaizdžiu – precizišku kostiumu. Ar iš tiesų išskirtinis aprangos stilius bei kitoniškas elgesys scenoje gali tapti raktu į sėkmę? Moksleivis Dalius bandys tai įrodyti analogų neturinčiame TV3 muzikiniame projekte „X Faktorius“. Ar tesėjai patikės? O publika?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2012, 3:40 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 6:25 PM

„Mano idealas – Frankas Sinatra. Žaviuosi jo charizma, išvaizda, balsu, noriu sekti jo pėdomis“, – pripažįsta kultinį Amerikos simbolį scenoje svajojantis prikelti Dalius.

Nešiuolaikiško sukirpimo baltas kostiumas, gulantis ant liauno aukšto kūno, poilgiai šviesūs plaukai – Dalius išties atrodo kitoniškai, tačiau vaikinas nesutinka su griežtąja „X Faktoriaus“ teisėja Rūta Ščiogolevaite, jog ateities žvaigždei reikėtų kažko modernesnio. „Aš neįrėminu savęs, esu visuose stiliuose“, – atkerta vaikinas pirmą kartą stojęs prieš muzikos profesionalų – „X Faktoriaus“ teisėjų – R. Ščiogolevaitės, S. Prūsaičio, Samo ir Šapro – teismą.

„Nors tavo balselis dar kaip 16 metų, akivaizdu, jog tėtis, mama ir gamta nepagailėjo sceninio jausmo“, – sakė Samas, neslėpdamas susižavėjimo krepšininką primenančiu moksleiviu, kuriam vis dėlto artimesnė – auksinė muzikos klasika, nei krepšinis. Samas, kaip ir Rūta bei S. Prūsaitis, neliko abejingas vaikino charizmai – visi trys jam ištarė „taip“.

„Kai išgirdau apie ‚X Faktorių‘, iškart nusprendžiau jame dalyvauti, nes tai – puiki proga save išbandyti, būti pastebėtam. Tai yra geriausia galimybė išgarsėti“, – savo muzikinio kelio tikslus pasakoja jaunasis Frankas Sinatra. Balio Dvariono muzikos mokyklos moksleivis neslepia – būti scenoje didžiulis malonumas. Ne veltui F. Sinatros daina „When You‘re Smiling“ jam uždirbo tris „taip“ ir leido keliauti į kitą turą – kūrybinę stovyklą Druskininkuose.

D. Garnys tik patvirtina „X Faktoriaus“ vedėjo Marijaus Mikutavičiaus duotą patarimą prieš lipant į sceną: „Būk drąsus, drąsius ten myli.“ Kuriems geidžiamiausia muzikos mokykla vadinamo projekto dalyviams dar pasiseks užkariauti teisėjų širdis ir pavergti žiūrovus? Kam bus ištarta „taip“, o kam fortūna šįsyk atsuks nugarą? „X Faktorius“ – sekmadieniais tik per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.