LNK projektą „Kviečiu šokti. Pažadina aistra“ paliko M. Stonkus

3. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

Projektą paliko aktorius Mantas Stonkus.<br>LNK
Projektą paliko aktorius Mantas Stonkus.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 11, 2012, 11:25 PM, atnaujinta Mar 15, 2018, 1:23 PM

Skausmas ir grožis. Tai, kad jie šalia, įrodė traumą patyrusio Dainiaus ir Katažinos pora. Dainiaus atsisakymas vesti kitą LNK šokių projekto laidą ir trumpam Katažiną atiduoti į Andriaus Butkaus rankas buvo viena gražiausių vakaro akimirkų. Nuolat ovacijomis ir plojimais pratrūkstanti pilnutėlė Teatro arena, iš kurios LNK transliuoja šokių konkursą.

LNK šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ poros turėjo savo šokiu pabaigti sakinį „Kitame gyvenime atgimsiu...“ ir pasirodyti, kokiu gyvūnu jie norėtų būti naujame gyvenime. Ingrida virto pantera, Renata  ir Vadimas – peštynių gaidžiais, Tina ir Tadas – vienu paukščiu, Katažina ir Dainius – drugeliais, kurie plasnojo tik vieną gražiausią gyvenimo dieną, Aušra ir Tomas - kirmėliukais, Gintarė ir Vytautas – beždžione ir liūtu, Mantas ir Ala – stručiais, Donatas su Rasa – voru ir muse, o Merūnas su Ieva – fakyru ir pagal dūdelės muziką šokančia kobra. Stručiais, kobromis, kirmėlėmis ir gaidžiais tapusius šokėjus sekmadienio vakarą vertino Rusijos ledo karalienė, olimpinė čempionė, šokėja ant ledo Tatjana Navka, kuri vadovavo LNK šokių konkurso komisijai. Rusijos žvaigždei talkino komisijos nariai Giedrius Drukteinis, Aurelijus Liškauskas ir svečias - daugiausiai šokių televizijoje matęs laidų vedėjas Rolandas Vilkončius.

Maksimalų balų skaičių iš komisijos gavo Katažina su Dainiumi bei Donatas su Rasa. Mažiausiai – Gintarė su Vytautu. Specialiuosius papildomus balus Vytenis Pauliukaitis skyrė Tinai ir Tadui, Katažinai ir Dainiui bei Donatui su Rasa.

Žiūrovų nuomonė su komisija sutapo. Jie daugiausiai taip pat balsavo už Katažiną su Dainiumi. Mažiausiai balsų sulaukė Merūnas su Ieva.

Susumavus rezultatus, iš šou turėjo pasitraukti aktorius Mantas Stonkus ir Ala Karpenko. Tačiau internautai kitą savaitę galės dar kartą sugrąžinti vieną iškritusią porą į LNK šokių šou. Galutinė rezultatų lentelė:

1. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša 2. Kristina Navickaitė – Tina ir Tadas Rimgaila

3. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

4. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

5. Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis

6. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

7. Ingrida Kazlauskaitė ir Ovidijus Andriekus

8. Merūnas Vitulskis ir Ieva Žilienė

9. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.