B. Nicholson laidoje pristatys savo seserį

„Kiekvienas mūsų tikrai gyvenime esame pasakę sau – „tiek pirkau, o nieko nenusipirkau ir dar tiek sumokėjau.“ Mano piniginę toks šokas paprastai ištinka, kai nueinu pasivaikščioti po parduotuves ar turgų ir nežinau, ko man reikia, neturiu sąrašo ir dargi esu alkana“, – prisipažįsta TV3 kulinarinių atradimų laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson. Jau šį šeštadienį, lapkričio 17-ąją, virtuvės virtuozė atskleis, kaip pirkti ir gaminti protingai – kaip, nenuskriaudžiant savo kišenės, namie mėgautis gardžiausiais patiekalais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-11-15 15:59, atnaujinta 2018-03-15 10:09

Beata išskiria kelias apsipirkimo taisykles, kurios jai padeda sunaudoti visus produktus kuo taupiausiai. „Susiplanuokite savaitės valgiaraštį. Tai nėra paprasta, bet įmanoma. Būtinai viską užsirašykite – susidarykite pirkinių sąrašą ir nepirkite nieko, ko tame sąraše nėra. Taip pat – apsipirkinėkite internetu – sutaupysite laiko, nereikės važiuoti automobiliu ir neprisipirksite ko nereikia“, – patarimų negaili TV3 laidos vedėja.

B. Nicholson sako, kad alkis – tikrai ne draugas, į parduotuvę geriau eiti nealkanam: „Juk tada būtinai užsinorim spurgų, riešutų šokolade ir keptos vištos!“

Jau šį šeštadienį TV3 žiūrovų „Beatos virtuvėje“ laukia visiems aktuali tema: „Taupiai ir skaniai“. Tokie įprasti ir nebrangūs produktai kaip kopūstai, morkos, skaldyti žirniai ir perlinės kruopos B. Nicholson rankose virs naujais, ne tik namiškius, bet ir svečius pradžiuginti tinkamais patiekalais.

„Fantastišku kopūstų pyrago receptu iš Karelijos su manimi pasidalino bičiulė, o aš pridėjau savo „pataisymų“ – kmynų, kario. Pyragas pigus, bet tikras mano favoritas. Perlinių kruopų rizotas – madingas reikalas, o idėja paprasta: vietoj ryžių − perlinės kruopos. Labai sotu ir gardu“, – šio šeštadienio laidos detalėmis intriguoja Beata.

Kartu su TV3 ryto laidos „Nauja diena“ vedėju Martynu Starkumi, ką tik išleidusiu naują knygą apie savo keliones, „Beatos virtuvės“ vedėja virs žirnienę su indišku čili aitrumu ir prieskoniais. Su Martynu Beata pasakos, kokius pigius gardumynus jiems teko ragauti tolimose kelionėse, kur valgiaraščiai toli gražu nepriminė penkių žvaigždučių restoranų.

Naujausioje laidoje svečiuosis ne tik Martynas, bet ir Beatos sesuo Odeta Bložienė – asmeninių finansų instituto direktorė. TV3 žiūrovams ji patars, kaip valdyti savo finansus ir sumažinti išlaidas. „Mano sesuo man yra pats geriausias ir geidžiamiausias svečias. Bus džiaugsmas, o ne laida“, – žada B. Nicholson, šeštadienį kviesdama įsijungti TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.