M. Stonkus savo vietą šokiuose perleido I. Kazlauskaitei

Ant LNK parketo – staigmena. Aktorius Mantas Stonkus laidoje „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pasirodė su žmona Indre. Beveik prieš pusę metų dukros sulaukusi I. Stonkuvienė atrodė tiesiog puikiai. Tačiau žmona projekte nepakeis Manto Stonkaus partnerės Alos Karpenko, kuri grįžo į profesionalų sportą ir nebegali toliau dalyvauti šokių konkurse. To neleidžia projekto taisyklės. O prieš pat finalą keisti partnerės Mantas nenorėjo.

Projekto "Kviečiu šokti" akimirka.<br>LNK
Projekto "Kviečiu šokti" akimirka.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 16, 2012, 9:30 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 2:40 PM

Todėl teisė sugrįžti į projektą atiteko Ingridai Kazlauskaitei ir Ovidijui Andriekui. Ingrida neslepia, kad jau buvo palaidojusi viltį vėl pasirodyti LNK projekte.

„Vieniems nelaimė, kitiems – laimė. Man atrodo, kad Mantas gal ir būtų norėjęs grįžti. Todėl jaučiuosi šiek tiek nepatogiai. Bet dabar labai džiaugiuosi ir grįžtu visomis jėgomis. Net mūsų sugrįžimo drabužis specialiai sukurtas grupės „Šarkos“ dizainerės“, - džiaugėsi Ingrida, sugrįžimo šokyje tapusi dovanėle.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.