Nuotakos suknelę besirenkanti Katažina: „Vestuvių su rūtų vainikėliu, duona ir druska tikrai nenorėčiau“

Dar visai neseniai Katažina buvo mažai kam žinoma mergina iš provincijos, kuri dirba muzikos mokytoja ir retkarčiais padainuoja vestuvėse. Tačiau vieną dieną, jos gyvenimas labai pasikeitė. Tada, kai Katažiną nusižiūrėjo svajonių jaunikiu vadinamas Deivydas Zvonkus, o LNK pakvietė šokti populiariajame projekte, panelė Nemycko apleido mokytojos karjerą.

Katažina atskleidžia: apie tai, kokia bus svarbioji jos gyvenimo šventė, pagalvoja kone kasdien. „Tradicinių vestuvių su rūtų vainikėliu, duona ir druska, tikrai nenorėčiau“, – prisipažįsta mergina.<br>LNK
Katažina atskleidžia: apie tai, kokia bus svarbioji jos gyvenimo šventė, pagalvoja kone kasdien. „Tradicinių vestuvių su rūtų vainikėliu, duona ir druska, tikrai nenorėčiau“, – prisipažįsta mergina.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2013, 3:36 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 8:19 PM

„Darbą palikau dėl laiko stokos. Metu laiko galvojau, nespėju, o kai imuosi kokio darbo, norisi padaryt jį iki galo ir iš savęs išspausti viską”, - pirmadienio vakarą 20.55 val. laidai „Karamelinės naujienos” pasakos Katažina.

Įvairiausios fotosesijos, interviu, kvietimai dalyvauti renginiuose bei televizijos laidose tapo Katažinos kasdienybe. Svajonės pildėsi viena po kitos. Pergalė šokių projekte „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra” – dar vienas įrodymas, jog ši mergina – tikras laimės kūdikis.

„Jau išverkiau visas ašaras – tiesiog nesupratau, kas įvyko. Ir dabar nesuprantu”, - savo džiaugsmo neslėpė Katažina.

Tačiau kiti projekto dalyviai puikiai prisimena, jog Katažinos mylimasis Deivydas pažadėjo: jei jo mylimoji taps nugalėtoja ir prizas atiteks jai, pinigų suma bus investuojama į poros vestuves. „Dabar Deivydas sako, kad aš turtinga mergina, tai reikia į žmonas imti”, - juokėsi Katažina.

Ar Deivydas Zvonkus pasiryš įsipareigoti dar kartą? Kur vyks vestuvių puota, ir kaip atrodys jaunosios suknelė? Katažina atskleidžia: apie tai, kokia bus svarbioji jos gyvenimo šventė, pagalvoja kone kasdien. „Tradicinių vestuvių su rūtų vainikėliu, duona ir druska, tikrai nenorėčiau“, – prisipažįsta mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.