„Supernamų“ virtuvė Beatai Nicholson atėmė žadą

Šį šeštadienį „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje – premjera. Išskirtinius namų interjerus bei dizainą pristatys nauja gyvenimo būdo laida „Supernamai“, kurios vedėjas – Vytenis Sinkevičius, žiūrovams pažįstamas iš šios televizijos rodytų žaidimų „Kas tu toks?“ ir „Šeimų dvikova“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 18, 2013, 9:42 AM, atnaujinta Mar 13, 2018, 6:30 PM

„Pastaruoju dešimtmečiu teko aplankyti keletą lietuvių namų, kurie man paliko tokį įspūdį, jog tuo nusprendžiau pasidalinti su visais, kam tai įdomu“- teigė Vytenis, kuris laidoje po įspūdingus namus nardys tarsi tikras nekilnojamojo turto agentas.

Kiekvienoje laidoje siekdami patenkinti smalsumą ir tuo pačiu suteikti naudos, kūrėjai pristato gundančią idėją – Lietuvos žvaigždės ieško savo super namų. Pirmoje laidoje vedėjas pasitinka garsiąją virtuvės asę Beatą Nicholson, kviesdamas apžiūrėti, paliesti ir įvertinti svajonių būstą. Tai daugiau nei 400 kvadratinių metrų vieno aukšto namas, kurio skoningas ir nuosaikus interjeras bei puikios apdailos medžiagos verčia aikčioti laidos viešnią.

Keliaujant iš kambario į kambarį Beatai atrodo, jog tai niekada nesibaigiantis namas. Ji neabejoja, jog tai didžiausias gyvenamasis būstas, kuriame jai teko lankytis ir pramena jį „Olimpiniu namu“. Beata susimąsto, kad tokio dydžio namus sunku įsivaizduoti Anglijoje, kur plotas – didelė prabanga.

Namo virtuvė Beatai tiesiog atima žadą – joje akį traukia puiki buitinė įranga, funkcionalus dizainas ir šiuolaikiška dvasia. Paklausta, ką primiausiai tokioje virtuvėje norėtų pagaminti, daugybės kulinarinių bestselerių autorė leidžiasi į fantazijas – juk tokioje vietoje tinka ruošti ir kepsnius, ir pyragus.

Laidos „Supernamai“ kūrėjai neabejoja, kad ji bus įdomi tiek planuojantiems įsigyti nuosavą būstą, tiek jau sukūrusiems savo svajonių namus. Laidos autoriai pastebi, kad projektų apie namų interjerą televizijose šiuo metu trūksta. Tą įrodo ir „Lietuvos ryto“ televizijos užsakymu prieš metus atlikta Rinkos tyrimų centro apklausa. Jos metu į klausimą „kokių televizijos laidų pasigendate ir norėtumėte matyti daugiau“ 40 % respondentų (iš jų net 48,4 % moterų) atsakė, kad jiems trūksta laidų apie namų interjerą.

„Supernamų“ komanda pirmąją laidą kviečia įsijungti jau šį šeštadienį 18.20 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.