„Lietuvos ryto“ televizija ieškos svajonių namų

Praverti svetimų namų duris visada smalsu. Juo labiau jeigu jie — prabangūs. „Lietuvos ryto“ televizija kviečia pasidairyti po namus, kuriais jų šeimininkai didžiuojasi.

Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė („TV antena“)

2013-01-20 12:45, atnaujinta 2018-03-13 15:44

Prabangiai dekoruotos sienos, įspūdingi baldai, iki smulkmenų apgalvoti aksesuarai, subtiliai suderintos spalvos, šimtus tūkstančių litų kainuojančios naujausios technologijos, netikėtas apšvietimas.

Kartais tokie būstai vadinami namais-muziejais. Prabanga dvelkiančiuose būstuose „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Supernamai“ lankysis šeštadieniais 18 val. 20 min.

Būstai — išskirtiniai

„Šeimininkai, kurie labai stengėsi įsirengti gražius namus, paprastai nori jais pasididžiuoti prieš kitus. Juk jie tam skyrė daug finansų, samdė architektus ir dizainerius, pritaikė savo idėjas, kad galėtų įsikurti svajonių namuose“, — apie naują laidą pasakojo jos vedėjas Vytenis Sinkevičius, sausio 21 dieną švęsiantis 39-ąjį gimtadienį.

Sakoma, kad pirmas namas statomas priešui, antras — parduoti ir tik trečias būstas yra tinkamas gyventi pačiam.

Pabandykite įsivaizduoti, kokie turėtų būti septinti sukurti vienos poros namai, esantys netoli Vilniaus ant Neries kranto. Laidos kūrėjai juos aplankė ir greitai parodys.

Po išskirtinius namus V.Sinkevičius vaikštinės su kokiu nors žinomu žmogumi ir aptarinės tai, ką mato. O laidos pabaigoje įvertins, ar aplankytas būstas vertas supernamų titulo.

„Tikrai girdėsite ne vien pagyrų ir aikčiojimų. Juk kiekvieno skirtingas skonis. Galiu pasakyti, kad filmuojant pirmąsias laidas mano pašnekovai nevengė kritikos“, — prasitarė V.Sinkevičius.

Interjerą kūrė pats

Po prabangiai įrengtus namus Vytenis jau žvalgėsi su kulinarijos laidų vedėja Beata Nicholson. Sužinosite, kaip turėtų atrodyti jos svajonių virtuvė, o gal ją ir pamatysite.

Kokių pastabų pažers kitų išskirtinių namų vertintoju tapęs verslininkas Žilvinas Grigaitis?

Juk savo įspūdingo 150 kvadratinių metrų buto Vilniuje duris fotografams pernai atvėręs verslininkas interjerą kūrė pats. Ž.Grigaitis jį vadina modernia eklektika, tikra stilių maišalyne. Juose nėra paviršiaus, ant kurio nebūtų kas nors pastatyta, išrikiuota, sudėliota.

Vaikai apipaišo sienas

V.Sinkevičiui labiausiai prie širdies skandinaviškas minimalizmas.

„Esu pedantiškai tvarkingas. Mano namuose viskas racionaliai suplanuota — yra atskirta valgymo zona, skaitymo zona. Miegamajame nėra televizoriaus. Po vaikų lovomis — stalčiai, į kuriuos patogu sudėti žaislus. Visur vyrauja pastelinės spalvos“, — apie savo butą sostinės centre pasakojo V.Sinkevičius.

Jis nemėgsta perkrauto interjero su vazomis, žvakidėmis ir servetėlėmis, kurios esą tik kaupia dulkes.

Tačiau perdėtai tvarkos iš namiškių vyras taip pat nereikalauja. Su žmona Stela dešimtmetę Gabiją ir keturmetį Vytį auginantis V.Sinkevičius kol kas užsimerkia prieš pieštuku apipaišytas buto sienas. Kai vaikai paaugs, šeimininkai namus ketina atnaujinti.

„Aš jau gyvenu savo svajonių namuose. Juose labiausiai vertinu šilumą ir jaukumą. Daiktai genda, mados ir galimybės keičiasi, o jaukumas lieka.

Esu baigęs meno mokyklą, bet mano namuose nėra nė vieno paveikslo. Tikriausiai tam dar nesu subrendęs“, — nusišypsojo V.Sinkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.