Geriausi Lietuvos scenos balsai susirungs gyvo garso projekte „Auksinis balsas“

Karina Krysko-Skambinė atlieka operos ariją. Laura Zigmantaitė džiazuoja, o Ruslanas Kirilkinas tapo rokeriu. Neįmanoma? Įmanoma, jeigu tai – LRT muzikinis šou „Auksinis balsas“, kuriame varžosi visas būrys garsių atlikėjų, dainuojančių tik gyvai ir pritariant simfoniniam orkestrui bei LRT džiazo grupei. „Auksinio balso“ startas – jau šeštadienį.

Laidos vedėjai A. Rožickas ir B. Tiškevič.<br>LRT
Laidos vedėjai A. Rožickas ir B. Tiškevič.<br>LRT
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 1, 2013, 1:25 PM, atnaujinta Mar 12, 2018, 7:23 PM

Prie konkurentų paskutinę minutę prisijungusi, į filmavimus tiesiai iš Londono atskridusi Vilija Matačiūnaitė nusiteikusi ryžtingai: „Kaip ir visi dainininkai, aš – ne išimtis, mes visi visada norime koncertuoti ir pasirodyti scenoje su gyvo garso grupe, nes atlikėjui tiesiog tai yra didesnis malonumas, tai padeda energetiškai stipriau išpildyti muzikinius ir emocinius uždavinius. Tačiau finansiškai ne visi galime sau leisti nuolat į koncertus atsivežti dar bent kokius 4-5 muzikantus, o ir ne visos televizijos noriai imasi garsinti gyvus instrumentus. LRT didžiojoje studijoje Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras puikus, tad norisi tai išnaudoti ir pasirinkti tik pačius geriausius kūrinius, pačias stipriausias dainas. Manyje verda tiek emocijų! Aš visa tiesiog kunkuliuoju ir norisi tą turimą energiją atiduoti su kaupu!“

V. Matačiūnaitei pritaria Ruslanas Kirilkinas: „Fantastiškas jausmas stovėti prieš šiuos profesionalus ir tikra gėda juos pavesti. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad kiekvieną šeštadienį Lietuva galės džiaugtis prestižiniu bei profesionaliu konkursu-koncertu.“

„Auksiniame balse“ opera derės su roku, o country netrukdys gyventi džiazui. Kuris atlikėjas geriau sugebės išpildyti vis kito žanro keliamus reikalavimus? Kiekvieną savaitę atlikėjai ruoš pasiūlyto muzikinio stiliaus ar temos pasirodymą: retro, rokenrolo, folkloro, disko, lietuviškos estrados ir pan. Jiems talkins šokių kolektyvai bei ritmo, folk, pučiamųjų ar roko grupės, padėsiančios sukurti nepakartojamą pasirinkto stiliaus pasirodymą.

„Auksiniame balse“ susirungs Aistė Pilvelytė, Violeta Tarasovienė, Vilius Tarasovas, Česlovas Gabalis, Vaidas Baumila, Viktoras Gerasimovas, Vilija Matačiūnaitė, Ruslanas Kirilkinas, Laura Zigmantaitė, Karina Krysko-Skambinė.

Atlikėjus vertinančiai profesionalų komisijai vadovauja Zita Kelmickaitė, vedėjų duetui – Andrius Rožickas. Ar jo kompanionei Beatai Tiškevič „Auksinis balsas“ taps „auksiniu startu“ į TV vedėjų olimpą?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.