Puikiai nusiteikusiems RSP nariams pikti komentarai nė motais (video)

Penktadienį naujienų portalo lrytas.lt redakcijoje apsilankė grupės RSP nariai Viktorija Vyšniauskaitė, Ingrida Toleikytė ir Dominykas Latvaitis. Atlikėjai uoliai ruošiasi „X Faktoriaus“ finalui. Jie atsakinėjo į naujienų portalo gerbėjų klausimus socialiniame tinkle „Facebook“.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Feb 15, 2013, 6:19 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 7:54 PM

„Kas čia per šūdas?“ – nelabai draugiškai nuskambėjo pirmasis skaitytojų klausimas.

Jį perskaitęs Dominykas susiraukė: „Visi ant mūsų stumia...“ Viktorija iškart pasiūlė neatsakinėti į tokius klausimus, tačiau greitai persigalvojo, mat nemalonių komentarų buvo daug. Priežastis - „X Faktoriaus“ finalas įvyks jau šį sekmadienį. Tai kelia jaudulį ne tik patiems finalininkams, bet ir projekto gerbėjams. Būtent todėl skaitytojai beveik neuždavinėjo klausimų. Jie tik žarstė komplimentus arba liejo tulžį. Vienintelis rimtas, bet dažnai besikartojantis klausimas buvo: „Ką darysite, jei laimėsite projektą?“ Atsakymas banalus – surengs koncertų turą. Daugiau apie ateitį dainininkai nenorėjo kalbėti.

„Aš esu dabartistas. Mano svarbiausia užduotis – padaryti duotą darbą, o kas bus ateityje, pažiūrėsime“, – sakė D. Latvaitis.

Po finalo Dominykas nori populiariąją muziką palikti nuošalyje ir sugrįžti prie, kaip jis pats vadina, „tikrojo“ repo.

Išgirdusi kalbas apie „tikrąjį“ repą Ingrida įsiterpė. Anot jos, iki šiol ji nepažinojo repo apskritai. Operinį dainavimą studijuojanti I. Toleikytė tikino, kad muzikinis projektas pakeitė jos požiūrį į muziką.

„Nors mes atliekame supopsintą repą, o man tai yra visiškas pogrindis. Repavimas nėra tas pats kas vokalinis kūrinio atlikimas. Reperiai gali viską „išstaugti“, parodyti beprotiškai daug emocijų. Aš jiems to labai pavydžiu“, – prisipažino Ingrida.

Ingrida, Dominykas ir Viktorija į „X Faktoriaus“ atrankas atėjo kaip solistai. RSP buvo suburta prievartos būdu, tačiau šiandien nė vienas jų nedrįstų pasiskųsti tokiu prodiuserių sprendimu. Pasibaigus projektui jie ketina nenutraukti grupės veiklos, tačiau nė vienas neprognozuoja, kiek laiko RSP gyvuos.

Kol kas svarbiausias jiems iškilęs uždavinys – gerai pasirodyti sekmadienį. Projekto finale RSP ant scenos pasirodys kartu su Stasiu Povilaičiu. Trijulė tikino, kad jiems malonu, jog maestro jiems pasišovė padėti. Faktas, kad S. Povilaitis visai kitos kartos ir kitokio muzikos stiliaus atstovas, jų visai netrikdo.

„Mes visi trys esame labai skirtingi, o mums dar vieną duos! Net nežinau, kas čia bus. Ar atlaikysite scenos vilką ir RSP?“ – paklausė I. Toleikytė.

Prieš „X Faktoriaus“ finalą RSP galėjo parepetuoti. Lrytas.lt septintojo gimtadienio proga trijulė padainavo dainą redakcijos kolektyvui. Kojomis trypiant „We Will Rock You“ ritmą, atlikėjai sudainavo „Happy Birthday“ su repo elementais.

Po tiesioginės konferencijos Viktorijos, Ingridos ir Dominyko „Facebook“ anketos tiesiog „užlūžo“. Socialinis tinklas ėmė blokuoti jų atsakymus gerbėjams. „Facebook“ sistema pamanė, kad RSP narių komentarai – brukalas. Jie pažadėjo atsakyti į klausimus vakare, kai grįš namo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.