Šveicarijoje gyvenanti lietuvė Ginta bando užkariauti muzikos pasaulį

Iš įvairių pasaulio kampelių reportažus rengiantis TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus” vedėjas Edvardas Žičkus (30 m.) šįkart žiūrovus kviečia į Šveicariją.

Laidos vedėjas E.Žičkus tikina, kad jo herojės G.Kubiliūtės balsas – lyg P.Kaas.<br>TV3
Laidos vedėjas E.Žičkus tikina, kad jo herojės G.Kubiliūtės balsas – lyg P.Kaas.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė ("Lietuvos rytas")

2013-03-18 09:50, atnaujinta 2018-03-09 19:40

– Kokią istoriją parsivežėte? – pasiteiravau E. Žičkaus.

– Žiūrovai išvys Šveicarijoje gyvenančios 25 metų lietuvės Gintos Kubiliūtės sėkmės istoriją. Iki šiol ji buvo žinoma kaip modelis ir italų televizijos veidas, tačiau šiandien ji sparčiai populiarėja kaip dainininkė.

Jos motina Violeta daugiau nei prieš dešimt metų ištekėjo už Šveicarijos turtuolio Claudio Campanos, nuo to laiko šeima gyvena toje šalyje.

Tačiau karjeros laiptais Ginta kopia savarankiškai. Iš pradžių ji išbandė modelio darbą, tačiau juo nusivylė. Mergina tikina, kad mados pasaulis yra nešvarus, todėl ji nutarė pasinerti į muziką. Ginta sako, kad tai tikrasis jos kelias.

Nuo vaikystės dainuojanti lietuvė prieš penkerius metus pravėrė vienos Milano įrašų studijos duris, bet sulaukė netikėtos reakcijos. Gintai buvo pasakyta, kad ji esanti pernelyg graži. Esą jeigu nori sulaukti sėkmės, išvaizda turi prilygti balsui.

Tada ji nusikirpo plaukus, apsivilko nutįsusį megztinį ir penkerius metus tobulino balsą.

– Kokia jums ji pasirodė šiandien?

– Pažįstu ją ne vienus metus, teko ne kartą susitikti įvairiuose renginiuose užsienyje. Jos vardas žinomas tarp Italijos elito atstovų. Tačiau išgirdęs Gintos balsą buvau apstulbęs. Ji – tarsi antroji Patricia Kaas.

Gintos Biku vardu į muzikos olimpą žengianti lietuvė jau yra pasirašiusi kontraktą su pasauline muzikos įrašų gigante „Universal”. Ją galima pastebėti šalia dainininko Eros Ramazzotti.

Ginta pati kuria muziką, rašo tekstus savo dainoms, laisvai kalba penkiomis kalbomis.

Šiuo metu ji rengiasi pasauliniam pirmojo savo muzikinio klipo pristatymui. „YouTube” svetainėje dainos „Comment Te Dire Adieu” ištrauka per dvi savaites buvo peržiūrėta daugiau nei 40 tūkst. kartų. Šią dainą išgirsime ir laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?