A. Valinskas: „Kartą pamatęs „Auksinius svogūnus“ – nebegali sustoti!“

„Net neabejojau, kad „Auksiniai svogūnai“ bus žiūrimiausia laida Lietuvoje“, − išgirdęs, kad beveik milijonas šalies gyventojų žiūrėjo iškilmingą ir linksmą apdovanojimų ceremoniją, sako jos sumanytojas ir vedėjas Arūnas Valinskas.

Šou verslo ryklys įsitikinęs, kad žiūrovai žino, kad „Auksiniai svogūnai“ juos nustebins, pralinksmins ir dovanos gerą nuotaiką, todėl į kitus pasirinkimus savo TV pultelyje net nežiūri.<br>BTV
Šou verslo ryklys įsitikinęs, kad žiūrovai žino, kad „Auksiniai svogūnai“ juos nustebins, pralinksmins ir dovanos gerą nuotaiką, todėl į kitus pasirinkimus savo TV pultelyje net nežiūri.<br>BTV
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2013, 6:09 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:14 PM

Šou verslo ryklys įsitikinęs, kad žiūrovai žino, kad „Auksiniai svogūnai“ juos nustebins, pralinksmins ir dovanos gerą nuotaiką, todėl į kitus pasirinkimus savo TV pultelyje net nežiūri.

„Žmonės mėgsta tikrą auksą. Be to, mūsų renginys yra kaip geras patiekalas – kartą paragavęs tiesiog nebegali sustoti. Net jei tai akis kartais ir graužiantys svogūnai“, − šypsosi jau keturioliktą kartą surengtų ryškiausių politikų ir visuomenės veikėjų nuopelnų „įvertinimo“ organizatorius A. Valinskas.

Kasmet „Auksiniai svogūnai“ džiugina žiūrovus originaliais pasirodymais, juose per visą istoriją žibėjo beveik visi žinomi šalies dainininkai, šokėjai. Prieš kelerius metus čia debiutavo ir patys politikai – visa Lietuva „Auksinių svogūnų“ scenoje dainuojančius pamatė Ireną Degutienę, Viliją Blinkevičiūtę, Algimantą Salamakiną, Artūrą Zuoką ir kitus ryškius valdžios atstovus.

Šiemet „Auksiniuose svogūnuose“ išdalinta dvylika iš tikro šokolado pagamintų, gardžių ir net pusantro kilogramo sveriančių svogūnų šiose nominacijose: „Metų patarlė“, „Metų gyvūnai“, „Metų vestuvės“, „Linksmiausias Viktoro Uspaskich posakis“, „Linskmiausias metų duetas“, „Metų irkluotojas“, „Metų mokytojas“, „Metų posakis“, „Metų įvykis“, „Tautos balsas“, „Svogūnų svogūnas“ ir „Metų atradimas“.

Padedami kino ir teatro grimo, meistrų, jų priklijuotų barzdų, ūsų, uždėtų perukų, profesionaliai parinktų sceninių kostiumų, „Auksinių svogūnų“ scenoje neatpažįstamai pasikeitė ir nepakartojamus pasirodymus surengė Deivis Norvilas, Inga Valinskienė, „Studentės“, grupė „Dar“, Donalda Meiželytė ir daugelis kitų.

Vienas iš įspūdingiausių pasikeitimų, sulaukęs žiūrovų aplodismentų jūros buvo persikūnijimo meistro dainininko Česlovo Gabalio, kuris vienam vakarui tapo buvusia finansų ministre Ingrida Šimonyte. Įsispraudęs į moterišką kostiumėlį, avėdamas aukštakulniais, su trumpų šviesių plaukų peruku dainininkas pripažino: „Lietuvos biudžetas turi vieną jautrą vietą – vyrai niekaip neišmoksta pinigų skaičiuot.“

Per „Auksinių svogūnų 2013“ transliaciją BTV buvo žiūrimiausias televizijos kanalas Lietuvoje, bendrovės TNS LT duomenimis, tuo metu BTV auditorijos dalis siekė 22,5 proc. – daugiausiai iš visų Lietuvos televizijų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.