Ž. Grigaitis: „Nesiruošiu disponuoti žmonos turtais“

Verslininkui Žilvinui Grigaičiui galima pavydėti: šiuo metu jis mėgaujasi karšta Australijos saule, kiekvieną rytą bėgioja vandenyno pakrantėmis, vaikšto į prabangius vakarėlius ir gali dėl nieko nesukti galvos. Tačiau ramiai sėdėti ir be tikslo bimbinėti – ne Žilvino stilius. Neseniai vos keletui dienų į gimtinę parlėkęs Žilvinas atskleidė rezgantis slaptą planą, kaip kuo greičiau tapti klestinčiu Australijos verslininku.

Nors ne vienas interneto komentatorius burnojo, kad po įspūdingų vestuvių Žilvinas virs patenkinta namų šeimininke ar tiesiog vyresnės moters papuošalu, jie nebuvo teisūs.<br>J. Stacevičius
Nors ne vienas interneto komentatorius burnojo, kad po įspūdingų vestuvių Žilvinas virs patenkinta namų šeimininke ar tiesiog vyresnės moters papuošalu, jie nebuvo teisūs.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 5, 2013, 12:11 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 7:24 PM

„Daug investuoju į save, į bendravimą, į pažinimą, į aplinką. Sportas ir savęs priežiūra yra sudėtinė gyvenimo dalis. Tad reikia priimti tokias australų gyvenimo taisykles“, – pirmadienio vakarą BTV laidai „Žvaigždutės“ prisipažins Ž. Grigaitis.

Dauguma lietuvių jau girdėjo, kad Žilvinas, keletą metų slapta burkavęs su australų milijoniere Elle Martin, praėjusį balandį ją vedė. Labai greitai porelė švęs tuoktuvių metines. Nors daug interneto komentatorių burnojo, kad po įspūdingų vestuvių Žilvinas virs patenkinta namų šeimininke ar tiesiog vyresnės moters papuošalu, jie nebuvo teisūs.

„Turtai ir pinigai yra mano žmonos. Aš nesiruošiu jais disponuoti. Man pačiam labai įdomu užsidirbti, kažko pasiekti“, – pasakos Ž. Grigaitis.

Jis tikino, kad visą gyvenimą daug dirbęs užsidaryti prabangiuose namuose tiesiog neįstengia. Be to, Australijoje Žilvinas nori būti pristatomas kaip asmenybė, o ne kaip E. Martin sutuoktinis. Taigi, meilės emigrantas Melburne ėmė kurti savo verslo imperiją.

„Dirbau įvairiose srityse. Kai žinai sisteminį valdymą, tai jį galima pritaikyti pieno pramonėje, naftos ir šiukšlių versle, mados biznyje“, – pasakojo Žilvinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.