Verslininkas B. Gudelis: „Sugersiu su A. Saboniu butelį ir nuspręsiu, kiek paremti „Žalgirį“

Lietuvės, nors ir pačios gražiausios pasaulyje, nelaimi nė vieno grožio konkurso, „Eurovizijoje“ mums nesiseka, sporto arenose pergalėmis blyksime tik epizodiškai. Kodėl Lietuva tampa vis mažiau patrauklia šalimi gyventi ir dirbti?

Verslininkas B. Gudelis: „Sugersiu su A. Saboniu butelį ir nuspręsiu, kiek paremti „Žalgirį“.“<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Verslininkas B. Gudelis: „Sugersiu su A. Saboniu butelį ir nuspręsiu, kiek paremti „Žalgirį“.“<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-17 12:28, atnaujinta 2018-03-08 03:50

Trečiadienio vakarą laidoje „Diagnozė: Valdžia“ susitinka žinomas verslininkas Benas Gudelis ir jaunalietuvių vadas, Kauno vicemeras Stanislovas Buškevičius.

„Valdžia neturi plano, žmonės nežino, ko tikėtis“, – sako verslininkas B. Gudelis. Anot jo, neturint aiškių ir konkrečių tikslų sunku sulaikyti žmones, siekiančius asmeninės sėkmės.

„Kodėl Lietuviai nenori čia dirbti darbų, kuriuos mielai dirba anglijose, airijose. Dirbant po tiek valandų ir Lietuvoje galima gerai gyventi“, – teigė S. Buškevičius. Politikas prisipažino, kad negerdamas ir nerūkydamas iš vicemero algos gyvena patogiai – esą žmogui ne tiek daug ir reikia. Laidoje kalba kryps ir apie tautos simbolius. Parlamentaras Povilas Gylys sakys: „Jei taip mylite Lietuvą, o ne pelnotės žmonių sąskaitą, tai duokit „Žalgiriui“ pinigų.“ 

„Sugersiu su Saboniu butelį ir nuspręsiu, kiek paremti „Žalgirį“, - atsikirs verslininkas, P. Gylį išvadindamas komunistu. Po ginčo su viena laidos viešnia Seimo narys P. Gylys sulaukė grožio konkursų organizatoriaus B. Gudelio pamokymų, kaip vyras turi elgtis su moterimi. Laidoje taip pat dalyvauja muzikantas, žurnalistas Arnoldas Lukošius, rašytojas Arkadijus Vinokuras, laikinu emigrantu tapęs buvęs parlamentaras Saulius Stoma, ekonomistė Rūta Vainienė.

Kas slypi laidos svečių lagaminuose, kuris dalyvis neišdrįs jo atverti? Laida „Diagnozė: valdžia“ trečiadienį per LNK su Rasa Tapiniene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.