J. Smoriginas: „Dėl televizijos praradau visus draugus, tačiau aprūpinau šeimą“

„Būsi ryškus ir išsiskirsi, sulauksi populiarumo ir pripažinimo. O tai televizijoje – dideli pinigai“, - pasakos garsiausias Lietuvos choreografas Jurijus Smoriginas. Tėvo alkoholizmas ir smurtas prieš mamą, o vėliau savižudybė, kaip pasakos Jurijus, kažkada privertė duoti pažadą - savo šeima jis rūpinsis taip, kad jai nieko netrūks.

J. Smoriginas.<br>Asmeninis archyvas
J. Smoriginas.<br>Asmeninis archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2013, 12:44 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:18 PM

Vyras visą gyvenimą daug mokėsi ir sunkiai dirbo, tačiau kaip pats pasakoja, pripažinimo sulaukė tik tuomet, kai buvo pakviestas į televiziją. Pirmą kartą pakviestas teisėjauti šokių projekte, kuriame žodžiais kovodavo su Vyteniu Pauliukaičiu, Jurijus pasakoja greitai pajutęs, ką reiškia būti populiariu Lietuvos mastu ir gerai uždirbti. „Per darbą TV aš atsistojau ant kojų, pakeliavau su visa šeima, žmonai daug ką nupirkau, ir įrengiau naujas patalpas „Vilniaus baleto“ trupei“, - pasakos choreografas.

Tačiau kartu Jurijus įspės visus, kurie po jo pasakojimo galbūt taip pat užsimanys patekti į televizija vardan populiarumo, o gal ir uždarbio. „Tai nėra lengvi pinigai, nors anksčiau taip galvojau“, - tikins šokėjas. Kiekvienas, peržengiantis televizijos slenkstį, pasak Jurijaus, turi pasiruošti ne tik žmonėms, kurie dievins, tačiau ir tiems, kurie nekęs. „Praradau labai daug draugų. Faktiškai tokių, kuriems galėčiau paskambinti ir atlėks, neturiu. Turiu tik žmonos giminę. Ir patikėkite, tikrai sunku tai žinant, juk ne kopūstas esu“, - sakys J. Smoriginas.

Tad už kokius honorarus šokėjas pasirūpino savo šeima, tačiau prarado visus draugus, ir įsigijo ne vieną priešą? Ir koks iš tiesų yra Jurijus Smoriginas? Toks pat kandus kaip ir ekrane, o gal tai tik kaukė? Jau šio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ 20.15 val. tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.