S. Šermukšnytė vienai dienai tapo „Super L.T.“ vedėja

Kandi, šiek tiek ironiška ir nestokojanti geros nuotaikos „Lietuvos ryto“ televizijos laida „Super L.T.“, vienai dienai vedėjos kėdę patikėjo „Pinup Girls“ atlikėjai Simonai Šermukšnytei. Dainininkės kolegei ir nuolatinei laidos vedėjai Ievai Ambrazaitei išvykus romantiškam poilsiui su mylimuoju Rolandu, Simona noriai sutiko pagelbėti.

Kadras iš laidos filmavimo.
Kadras iš laidos filmavimo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2013, 4:18 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:00 AM

Atlikėjai tai buvo pirmasis kartas, kai teko vesti televizinę laidą, tačiau mergina tikisi, kad ne paskutinis, kai tenka užimti vedėjos kėdę. Negailėdama gražių žodžių iškalbingajam Jogailai Morkūnui, Simona dalinasi įspūdžiais: „Jogaila – iš tikrųjų profesionalas. Nestokojo nei patarimų, nei linksmų juokelių įtampai sumažinti, nei pagiriamųjų žodžių. Džiugu, kad pasitaiko galimybė išbandyti savo jėgas vedant televizijos laidą su tvirtu, šią sritį puikiai išmanančiu partneriu“.

Pasiteiravus, kaip mergina pati įvertina savo debiutą, Simona šypsosi ir sako, kad geriausiai darbo vaisius įvertina pašaliniai žmonės ir juokauja, kad palauks laidos transliacijos ir būtinai paskaitys interneto komentarus. „Taip, tikrai paskaitysiu ir pasidomėsiu, ką po laidos pasakys mano kolegės, ypatingai Ievutė ir kiti artimi žmonės“.

„Pinup Girls“ atlikėja džiaugiasi, kad išvykus Ievai viena „Super L.T.“ „vairo pusė“ buvo patikėta būtent jai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Seime įteiktos Aleksandro Stulginskio žvaigždės