V. Pilibaitytė-Mia interjere vertina praktiškumą ir prabangą

Sūnų auginanti atlikėja Vilija Pilibaitytė - Mia, apžiūrinėdama laidos „Supernamai“ vertinimui pateiktą prabangaus namo Vilniaus priemiestyje interjerą, labiausiai susižavėjo jaukiu vaikų kambariu.

„Man labai patinka kokybė ir brangūs daiktai, kurie turi išliekamąją vertę“, - kalbėjo Mia.<br>R. Neverbickas
„Man labai patinka kokybė ir brangūs daiktai, kurie turi išliekamąją vertę“, - kalbėjo Mia.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2013, 1:22 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:01 AM

„Niekada nesakyk niekada“, – sakė Mia, kai laidos vedėjas Vytenis Sinkevičius jos paklausė, ar atlikėja nesvajoja apie dar vieną vaiką ir ramią motinystę.

Kartu su laidos „Supernamai“ vedėju šviesiaplaukė dainininkė vaikštinėjo po prabangų namą, kurio interjero puošybai šeimininkai nepagailėjo kelių šimtų tūkstančių.

„Man labai patinka kokybė ir brangūs daiktai, kurie turi išliekamąją vertę“, - kalbėjo Mia.

Dainininkė laidoje atsiskleidė kaip žmogus, kuris turi išskirtinį jausmą pažinti brangiai kainuojančius daiktus.

Tačiau kiekvienų namų vaikų kambaryje pirmumą Mia teiktų ne brangiems daiktams, o jaukumui ir funkcionalumui.

„Pati visada svajojau apie jaukų, meškiukų pilną savo kambarį. Sveikai pavydžiu mažyliams, kurie nuo vaikystės gali džiaugtis savo erdve, turi vietos žaisti, patogiai miegoti ir dar sieną savame kambaryje pieštukais išpaišyti“, - sakė Mia.

Prašnekus apie tvarką ir jos priežiūrą namie, dainininkė pasakojo, kad tai jai ypač svarbu, bet laiko pačiai po namus „lakstyti ant šluotos“ dažnai neatsiranda.

„Mano namus bent kartą per savaitę sutvarko namų tvarkytoja. Pati, manau, visų kampų apeit ir sutvarkyt per dieną nesuspėčiau, nes mėgstu erdvę ir jos šiuo metu turiu per 100 kvadratinių metrų“, - atviravo atlikėja.

Kas geriau namuose - Spa su relaksacine vonia ir pirtimi, ar repeticijų salė? Mia pirmenybę teikia vandens procedūrų ir relaksacijos kampui. Ji mano, jog namai turi būti skirti tik poilsiui, o viskas, kas susiję su darbais, turi vykti už namų sienų.

Daugiau apie prabangą išmanančią atlikėją bei jos supernamus pamatysite šį šeštadienį 18 val. 20 min. laidoje „Supernamai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.