Piršliu trečią sezoną dirbantis M. Stasiulis kartais vos tramdo pyktį

Vasara – vestuvių metas, tad televizijos imasi misijos supiršti kuo daugiau porų. TV3 pradėti rodyti du pažinčių projektai „Ūkininkas ieško žmonos” ir „Pasirink mane”. Dar laukia „Meilės trikampis”.

Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė ("Lietuvos rytas")

May 29, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 3:54 AM

Radijo ir TV laidų vedėjas Mindaugas Stasiulis TV3 pasimatymų šou „Pasirink mane”, kuriame dalyvauja būriai merginų ir keli vaikinai, piršliauja jau trečiąjį sezoną. Stebėdamas žaidimo dalyvius vyras prisipažįsta, jog džiaugiasi, kad ne pats yra įveltas į tokį sudėtingą jausmų žaidimą, ir pasimėgaudamas stebi kitų kančias. Bet retsykiais jis vos susilaiko nepaleidęs į darbą kumščių.

– Ar esate geras piršlys, ar kas nors iš šio projekto dalyvių susiburkavo? – paklausiau M. Stasiulio.

– Oi, tai buvo taip seniai, kad net nepamenu. Tų dalyvių vestuvėse nedalyvauju ir nežinau, koks jų likimas. Jei nėra stulbinamos istorijos, viskas savaime miršta. O mano misija – supiršti porą.

– Ar merginos reiklios?

– Turėtų būti priešingai. Kadangi Lietuvoje merginų daugiau nei vaikinų, išrankesni turėtų būti jie. Jos nėra labai išrankios, tačiau minimalius vertinimo kriterijus turi. Yra merginų, kurios atrodo reiklios ir nepasiekiamos, bet viskam reikia tik laiko. Parodyk dėmesį metus, dvejus ir, žiūrėk, viskas gerai susiklostys. O jei tiek neišlauksi ir mesi, po dvejų metų ji ištars: „O jis man visai patiko...”

Šioje laidoje tiek laiko niekas neturi – yra minutė, dvi. Kimba arba nekimba. Kaip karpiai tvenkinyje.

– Kas joms daro įspūdį?

– Džiugu, kad joms labiausiai patinka paprasti ir nuoširdūs vaikinai, be jokių charakterio normų nukrypimų ir be ekstravagancijos. Apmaudu, kad būdavo nepelnytai nurašomi vaikinai, kurie iš jaudulio prieš kameras pradėdavo elgtis nenuspėjamai – balsai suplonėja kaip rusų dainininko Vito, rankos dreba, prakaitas per nugarą žliaugia Niagaros kriokliais. Merginoms jie pasirodydavo per skysti, nors iš tiesų būdavo šaunūs vaikinai.

Gaila, kad galioja smurto televizijoje įstatymas ir aš negaliu pargriauti kokios nors dalyvės ir išplakti diržu jai užpakalio už tai, kad yra tikra vėpla ir nemato, kokį šaunų vaikiną atstūmė. Galvodavau: višta tu, taip tu niekada gyvenime nerasi sau skirtojo. Bet, matyt, vėliau jos ir pačios suvokdavo, ką padarė.

– Dažnai tekdavo gniaužti pyktį?

– Dažnokai. Nors matydavau, kad nei merginos kokios vėplos, nei vaikinai nevykėliai, vis numykdavo: „Ai, gal kitą kartą.” O aš visada už tai, kad viską reikia išbandyti. Pamatei – imi, netiks – išmesi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.