„Sportuok su mumis“ herojė pademonstruos trijų mėnesių treniruočių rezultatą

„Atsisveikiname su žiūrovais iki rudens. Esu labai laiminga, nes kiekvieną sekmadienį prisidėjome prie to, kad lietuviai norėtų sportuoti. Neįtikėtina, kad visi aplink tik ir šneka apie sportą, Vingio parke vos yra vietos, mat čia visi atskuba bėgioti. Žvaigždės, kurios pradėjo sportuoti mūsų laidoje, taip užsikrėtė šiuo pomėgiu, kad iki šiol intensyviai treniruojasi“, – džiaugsmo jau šį sekmadienį 10.30 val. neslėps TV3 laidos „Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė.

„Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė.<br>TV3
„Sportuok su mumis“ vedėja Vlada Musvydaitė.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2013, 4:25 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 1:13 AM

„Įspūdingiausios sezono akimirkos – viešnagėje Plimute pas plaukikę, olimpinę čempionę Rūtą Meilutytę, o vienas linksmiausių įvykių – treniruotė su vaikais. Iki šiol rytais darau mankštą su savo atžalom“, – tikina Vlada.

Tuo tarpu sportuoti įkvepiančios laidos režisierė Jovita Valeikaitė, intensyviai dirbusi prie kiekvieno „Sportuok su mumis“ reportažo, dabar, po darbų maratono, juokauja: „Filmuojant ir montuojant iš tiesų lengviau ne numesti, o priaugti kilogramų!“ Jau šį sekmadienį laidos herojės – projektų organizatorės Lauros Tamulaitytės – išbandymo kulminacija: kaip dabar atrodo moteris, prieš tris mėnesius pasiryžusi sportuoti su TV3 laida „Sportuok su mumis“?

Laura prisipažįsta per savo gyvenimą išbandžiusi viską ir pastebėjusi: „Kuo efektingesnė dieta, tuo greičiau suglemba kūnas, ilgainiui dietos tampa pavojingos ne tik dėl prastos nuotaikos.“ Tris mėnesius dirbusi su TV3 laidos vedėja Vl. Musvydaite, Laura rezultatu patenkinta: „Vietoje planuotų 8 kilogramų pavyko numesti 5, tačiau juk raumuo sveria daugiau nei riebalai, tad, manau, iš tiesų numečiau daug daugiau. Kūnas tapo stangrus, lankstus ir nepalyginamai gražesnis. Labai padėjo ir masažistė Marija.“

Dabar Laura įtelpa ir į džinsus, kuriuos labai mėgo iki nėštumo, ir į naują švarkelį: „Prieš porą mėnesių mano ranka į rankovę netilpo, o dabar štai...“ Kaip dabar atrodo Laura, TV3 žiūrovai išvys sekmadienį 10.30 val.

Ne vieną „Sportuok su mumis“ žiūrovą nustebins Vlados pokalbis su dainininku, „Chorų karų“ generolu Anatolijumi Oleiniku. Pasirodo, vaikinas – vaikščiojanti vaistažolių enciklopedija: jis žino viską apie medetkas, erškėtrožes, ajerus ir jodo tinklelį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.