Lietuvos ūkininkai trokšta meilės

Realybės šou “Ūkininkas ieško žmonos” gyvuoja jau trečią sezoną. Šįsyk meilės ieškos šeši vieniši ūkininkai. Ankstesniais metais antrųjų pusių paieškos ūkininkams baigėsi skirtingai. Vieniems teko atlaikyti merginų ir moterų dėmesio laviną, kiti šluostėsi nevilties ašaras, treti televizijoje įgavo drąsos ir laimės ieškoti leidosi patys.

Pernai TV3 realybės šou dalyvaudamas ūkininkas M.Pažėra laidos vedėjai G.Valaitytei dar dėstė savo svajones, o šiemet jau planuoja vestuves.<br>LNK
Pernai TV3 realybės šou dalyvaudamas ūkininkas M.Pažėra laidos vedėjai G.Valaitytei dar dėstė savo svajones, o šiemet jau planuoja vestuves.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

Erika Zabulėnienė

2013-05-31 20:30, atnaujinta 2018-03-06 00:48

Pirmojo sezono laidose dalyvavo penki ūkininkai. Laimę surado viena pora — Darius ir Gintarė iš Marijampolės rajono. Juos laidos prodiuseriai jau pametė iš akiračio. O pernai realybės šou “Ūkininkas ieško žmonos” dalyvavę Andrius ir Martynas su savo išrinktosiomis jau laukia vestuvių maršo.

Kvietė žiūrėti erotinio filmo

Praėjusią vasarą TV projekte susitikę Andrius Matusevičius (23 m.) ir Dovilė (22 m.) tebėra kartu. Tarmiškai šnekantis jaunasis ūkininkas iš Prienų rajono Strielčių kaimo A.Matusevičius realybės šou “Ūkininkas ieško žmonos” ryžosi dalyvauti daug negalvodamas.

Filmavimo kameros jo negąsdino — prieš tai vaikinas jau buvo spėjęs pajusti eterio jaudulį kitame TV3 projekte “Baimės akys”.

Atrinktas kaip vienas iš keturių dalyvių, Andrius iš merginų gavo nemažą šūsnį laiškų. Tarp jų buvo visokių — ir nuoširdžių, ir keliančių šypseną.

“Viena mergina iš Šilutės parašė, ką man reikėtų daryti, jeigu nuspręsčiau ją sugundyti, — kaip juokdamasis su dviem draugais skaitė laišką, prisiminė vaikinas. — Ji rašė: “Pasikviesk mane pažiūrėti erotinio filmo arba pašok aistringą šokį.”

Kitai jį sudominusiai ir į TV šou tarp kandidačių patekusiai merginai Andrius pasirodė... per žemas. Vaikino ūgis — 175 cm.

Juokavo, kad nori 11 vaikų

Ypatingų reikalavimų merginos išvaizdai Andrius neturėjo. Tiesa, prisipažino, kad labiausiai jį erzina “kilometriniai” nagai. Natūralu, juk būsimai ūkininko žmonai ilgais išpuoselėtais nagais būtų sunku dirbti ūkio darbus.

Ar Dovilės iš Garliavos laiškas išsiskyrė iš kitų?

“Ne, jis buvo trumpas, paprastas ir aiškus, — prisiminė vaikinas. — Ji parašė, kad yra būsima veterinarė, todėl galbūt kada nors galėtų man padėti ūkyje. Prisipažino, kad ją patraukiau paprastumu ir humoro jausmu.”

Kaip prasiveržė jo humoras? “Regis, tada su projekto vedėja Gintare Valaityte pajuokavau, kad norėčiau turėti 11 vaikų — visą futbolo komandą, — nusijuokė Andrius, tačiau šiemet prisipažino dėl šio skaičiaus jau persigalvojęs: — Iš tiesų užtektų ir dviejų.”

Išbandyti jausmų — į Turkiją

Kai po atrankų Andrius liko su dviem merginomis — Ieva ir Dovile, sako jau tada pajutęs, kad Dovilė patinka labiau.

“Ji buvo labai miela ir paprasta, — dabartinę mylimąją gyrė Andrius. — Bendraudavo natūraliai, tarsi nematydama filmavimo kamerų. Su ja ir pats jaučiausi laisvai.”

Pasirinkęs Dovilę Andrius su ja išvyko į Turkiją. Jaunuoliai daug laiko skyrė artimesnei pažinčiai. Andrius prisipažino paslapčia rimtai susimąstydavęs, ar Dovilė tiktų būti jo antrąja puse ir galbūt netgi jo vaikų motina.

Po kelionės vaikino nuomonė apie Dovilę tapo dar geresnė, jis pasiūlė rimtą draugystę. Įsipliekė jausmai.

Apie ateitį — rimtai

Prieš metus Andrius dėstė labai rimtus ateities planus — baigti 12 klasių, įsirengti būstą, gauti vairuotojo pažymėjimą.

“Jeigu Dovilė bus išsimokslinusi, o aš atsilikęs, po kurio laiko jai bus nejauku išeiti su manimi į visuomenę, — anuomet samprotavo ūkininkas. — Todėl ketinu pabaigti 12 klasių, nes iki šiol esu baigęs tik 10 ir pasimokęs šaltkalvio-suvirintojo bei traktorininko profesijų. Vėliau dar planuoju mokytis miškininkystės ar ko nors panašaus.”

Ar pavyko įgyvendinti savo planus? “Taip, visus užsibrėžtus planus įgyvendinau, — tvirtino vaikinas. — Ir mokslus baigiau, ir vairuotojo teises išsilaikiau, ir būstą pasistačiau.” Nors iki šiol Dovilei dar nepasipiršo, šią akimirką Andrius jau planuoja.

“Kada tai įvyks? Palikime intrigą”, — nusijuokė vaikinas, iki šiol negalintis atsidžiaugti televizijos projekte nusišypsojusia laime.

Mat įsimylėjėlių pora susitinka dažnai ir per metus, kaip tvirtino Andrius, dar nėsyk nebuvo susipykę.

Ar savo ateitį susies su ūkininkavimu, Andrius dar gerai nežino. Žino tik tai, kad jo išrinktajai gyvenimas kaime neatrodo baisus.

“Ji tikrai nėra ta, kuri bijotų nusilaužti nagą, — tvirtino ūkininkas. — Tiesą sakant, net ir tų ilgų nagų ji neturi.”

Skyrė 14 tik kilometrų

Kitas pernykščio realybės šou dalyvis santūrusis vienišius Martynas Pažėra (34 m.) iš Prienų rajono, su projekte “Ūkininkas ieško žmonos” pasirinkta mergina Lijana išvykęs ilsėtis ir pasitikrinti jausmų karštojoje Turkijoje, ten suprato, kad jiems ne pakeliui.

Projekte įgavęs drąsos, grįžęs į Lietuvą ūkininkas ryžosi laimės ieškoti pats. Jis padavė skelbimą su savo nuotrauka viename pažinčių puslapyje ir netrukus sulaukė dėmesio.

Martynui parašė mergina, kuri vėliau prisipažino, kad pamačiusi jį per televizorių realybės šou “Ūkininkas ieško žmonos”, įsisvajojo apie tokį rimtą vyrą.

“Įdomiausia, kad mus skyrė tik... 14 kilometrų”, — likimo išdaiga stebėjosi Martynas, kurio dabartinė sužadėtinė yra iš gretimo kaimo.

Vestuvės — šią vasarą

27 m. Jurgita studijavo veterinarijos mokslus, jau kelerius metus ji dirba pagal šią specialybę. Tai, kad būsima Martyno žmona yra veterinarė, vyrui ypač tinka. Mat Padrečių kaime ūkį su tėvais turintis vyras užsiima pienininkyste.

Regis, Martynui pavyko nučiupti laimės paukštę. Šį pavasarį jis pasipiršo Jurgitai, o vasaros pabaigoje planuoja vestuves. “Turiu pasistatęs namą, tad po vestuvių ketiname keltis į jį”, — suvalkietiškai dėstė vyras, dėkingas likimui už postūmį dalyvauti televizijos projekte, kuris pakeitė gyvenimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.