Televizijoje meilės ieškantis ūkininkas: „Rasti ištikimą moterį – labai sunku“

„Mano svajonė – turėti laimingą šeimą, laimingus vaikus, mylinčią moterį. Aš už save garantuoju, žinau, kad mylėsiu, suteiksiu viską kas geriausia, dėl to stengsiuosi. Noriu, kad man atsakytų tuo pačiu, o tokią moterį rasti nelengva“, – sako TV3 vasaros pasimatymų projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvis 22 metų Tomas.

Norėdamas pabėgti nuo praeities nuoskaudų ir įgrisusios rutinos mieste, savo kūrybingumą Tomas išlieja kurdamas jaukius namus savo draugams ir artimiesiems.<br>TV3
Norėdamas pabėgti nuo praeities nuoskaudų ir įgrisusios rutinos mieste, savo kūrybingumą Tomas išlieja kurdamas jaukius namus savo draugams ir artimiesiems.<br>TV3
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 5, 2013, 2:21 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:19 PM

Iškalbus, linksmas, energingas ir vietoje nenustygstantis vaikinas kol kas labiau tiki ne meile, o prisirišimu, nors šį jausmą patirti be galo trokšta: „Tikiuosi, kad po šio projekto kalbėsiu kitaip, kad čia rasiu tikrąją meilę.“

„Mano moteris turi norėti ir mokėti mylėti, būti ištikima bei vertinti ištikimybę. Tokią labai sunku surasti, kalbu iš savo patirties“, – pagrindines moters savybes vardija Tomas, pabrėždamas, kad jam labai svarbios ir tokios savybės kaip darbštumas, spontaniškumas ir komunikabilumas. Kaip tikras sodybos šeimininkas, Tomas juokauja, kad moteris turi mokėti bent nusikasti sniegą ir iškepti jo pagautą žuvį.

Norėdamas pabėgti nuo praeities nuoskaudų ir įgrisusios rutinos mieste, savo kūrybingumą Tomas išlieja kurdamas jaukius namus savo draugams ir artimiesiems. Vaikinas kartu su draugais įgyvendino savo vaikystės svajonę – įkūrė kaimo turizmo sodybą Juodbūdžio kaime.

„Ši sodyba – sentimentai iš vaikystės. Visą gyvenimą svajojau turėti privačią erdvę gamtos prieglobstyje, kur galėčiau pabėgti nuo miesto šurmulio, suptis supynėse ir stebėti saulėlydį, – pasakoja Tomas. – Nesu tipiškas ūkininkas. Aš labiau verslo žmogus“, – tikina jau nuo 14 metų sau užsidirbantis „Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvis, kaimo turizmo veiklą derinantis su renginių vedimu ir darbu radijo stotyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.