Kruvinos derybos su įsibrovėliais

Nicole Kidman (nuotr.) karjera kine nebuvo lygi – nuo triumfo ir „Oskaro” 2003-iaisiais už Virginios Woolf vaidmenį „Valandose” iki fiasko „Australijoje” (2008 m.), per kurios premjerą pati aktorė sėdėjo iš gėdos prisidengusi akis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 19, 2013, 10:04 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 9:16 PM

Australės N.Kidman vaidmenų sąrašas persirito per 60. Šįvakar per BTV rodomoje režisieriaus Joelio Schumacherio kriminalinėje dramoje „Įsibrovimas” (2011 m.) aktorė įkūnijo Nicolo Cage’o herojaus žmoną. Sutuoktiniai Kailas ir Sara Miler turi viską: namą netoli gražaus vandens telkinio, prabangias mašinas ir daug laisvo laiko sau. Kailas buvo ką tik grįžęs iš komandiruotės, o jo duktė Averi slapta išsprukusi į vakarėlį, kai keturi nusikaltėliai, persirengę apsaugininkais ir užsimaukšlinę slidininkų kepures, susirengė apiplėšti jų namus. Plėšikai trokšta to, kas guli seife – pinigų ir deimantų. Kailas užlaiko juos ir bando derėtis. Per kelias įtampos kupinas valandas įvykiai pasisuka netikėta linkme – užpuolikai patys vienas kitam ištaško smegenis.

BTV, 21.25 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.