„Ūkininkas ieško žmonos“ dalyvis pasipiršo Koso saloje

TV3 vasaros nuotykių projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ jau šį vakarą keliasi į Graikiją, Koso salą. Tai reiškia, jog ūkininkai iš būrio merginų išsirinko po tą vienintelę, kurią nori geriau pažinti toliau nuo namų aplinkos ir savo krašto.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 28, 2013, 4:53 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:55 PM

Tiesa, vienoje žaliausių Graikijos salų šį vakarą išsilaipins ne keturios, o trys poros. „Man dar per anksti. Nenoriu skubinti įvykių, pajutau, kad vis dėlto nesu tam dar pasiruošęs“, – visai prieš skrydį ištars skaudžią išsiskyrimo dramą išgyvenęs ir supratęs, jog dar nespėjo išsilaižyti gilių širdies žaizdų, Edmundas.

Tuo tarpu projekto „Ūkininkas ieško žmonos“ trečiojo sezono tris poras pakerės Koso saloje besiritinėjanti žeme saulė, gražūs smėlėti paplūdimiai ir skaidri jūra. Maudynės, romantiški pasivaikščiojimai dviese bei gardi vakarienė dar labiau sustiprins neseniai užsimezgusius pirmuosius porų jausmus. „Ar aš laimingas? Argi nesimato?“ – šypsodamasis retoriškai atsakys kaunietis Tomas, už rankos laikydamas savo išrinktąją.

Aludario Andriaus iš gausiausio merginų būrio išsirinkta Dovilė šį vakarą nebeslėps suradusi savo svajonių vyrą. „Andrius yra mano vyro idealas. Man užtektų tik jo švelnumo ir rūpesčio“, – širdį atvers mergina. Ar suras jos jausmai tokį pat atgarsį Andriaus širdyje?

Tuo tarpu Dmitrijus mėgaujasi ne tik savo išrinktosios Ievos, bet ir visos saloje atostogaujančių dailiosios lyties atstovių dėmesiu. „Dimą moterys nuseka akimis, kad ir kur jis būtų – prie baseino, prie jūros, mieste, nei viena nelieka abejinga. Tačiau aš rami – jis yra su manimi, o kitos lai žiūri“, – užtikrintai tars Ieva. Tačiau ji dar nežino, jog Dmitrijus į kameras prisipažino: „Esu už kurortinius romanus.“

Kaip Ieva pavergs Dmitrijų, pakeis jo jausmus ir privers atsiklaupti su pasiūlymu... tekėti? Karštas vasaros nuotykių projektas, netikėtumai ir įsiliepsnojantys ūkininkų jausmai – jau šį vakarą 21.35 val. per TV3.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.