Kokios laidos ir jų vedėjai naują sezoną televizijoje liko už borto?

Įprasta, kad televizijos žurnalistai ar laidų vedėjai pasibaigus vienam televizijos sezonui susigundo kito kanalo vilionėms pereiti dirbti pas juos. Perbėgimą lemia įvairios priežastys – kūrybinė laisvė, geresnės darbo sąlygos, atlyginimas, komanda. Daliai jų tiesiog pabodo ne vienerius metus tūnoti tame pačiame kanale.

Įprasta, kad televizijos žurnalistai ar laidų vedėjai pasibaigus vienam televizijos sezonui susigundo kito kanalo vilionėms pereiti dirbti pas juos.<br>LR montažas
Įprasta, kad televizijos žurnalistai ar laidų vedėjai pasibaigus vienam televizijos sezonui susigundo kito kanalo vilionėms pereiti dirbti pas juos.<br>LR montažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 29, 2013, 2:07 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:24 PM

Naująjį televizijos sezoną BTV nebeišvysime laidos „Užkalnio 5“ ir jo vedėjo Andriaus Užkalnio. Kelis mėnesius TV3 eteryje gyvavusi laida „Patys pačiausi“ su stilistais Mantu Petruškevičiumi ir Asta Valentaite priešakyje į eterį taip pat nebegrįš.

Kaip ir „Lietuvos ryto“ televizijos pokalbių laida „Kitaip.Su Nomeda“. Nomedos Marčėnaitės laidos rudenį nebelieka.

Iš TV3 eterio dings aktoriaus Mariaus Mačiulio vedama laida „Nuodėmių dešimtukas“, laida „Ką manai?“ su Agne Grigaliūniene.

LNK televizijos žiūrovai nebesidžiaugs dainininkės Natalijos Bunkės atvaizdu. Moteris praėjusį sezoną vedė laidas „Radžis ieško žmonos“, „Mano vyras gali“ ir „Žvaigždžių duetai“. N.Bunkės partneriu laidoje „Radžis ieško žmonos“ buvęs aktorius Marius Jampolskis irgi dingsta iš šio kanalo.

Iš LNK eterio dingsta ir Giedrius Leškevičius su laida „Pasaulis X“.

Perbėgėliai

Iš TV3 eterio į LRT televiziją perėjo aktorė ir „Mis Lietuva 2007“ titulo laimėtoja Jurgita Jurkutė. Iš pastarojo kanalo į TV3 pereina žurnalistas Martynas Starkus. Aktorė Inga Jankauskaitė sugrįžta į LNK, o televizijos laidų vedėjas Andrius Ramanauskas-Greitai persikelia į BTV. Jis ves laidą „Prajuokink mane“.

 TV3 televizijoje išvysime anksčiau BTV eteryje matytus Justiną Jankevičių, Raimundą Bingelį ir Vitalijų Cololo.

Iš TV3 dingsta žurnalistas, laidų prodiuseris Kristupas Krivickas. Jis tapo „Lietuvos ryto“ televizijos veidu. „Lietuvos ryto“ televizijai vadovavęs ir laidas kūręs Edmundas Jakilaitis perėjo į nacionalinį transliuotoją - LRT.

LNK televizija atsisveikino su savo ilgamečiais draugais „Dviračio šou“. Šios humoro laidos mėgėjai ją galės toliau stebėti per BTV. Egidijaus Knispelio laida „24 valandos“ iš LNK persikelia į TV3. Kulinarijos laidų vedėjas Liutauras Čeprackas iš BTV kanalo pereina į LNK. Jį išvysime naujame kulinariniame projekte „Skonis“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.