Septintą mėnesį nėščia I.Anankaitė-Kalašnikovienė grįžta į TV eterį

Septintą mėnesį nėščia dainininkė Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė sutinka, kad sprendimas dalyvauti „Lietuvos balse“ – gana ekstremalus žingsnis, tačiau moteris nusprendė – dviese bus lengviau. „Nėštumas – ne liga, kaip Lietuvoje galbūt įprasta manyti. Gyvenimas suteikė šansą dar kartą patikrinti save, tad jį ir priėmiau“, – pasakoja I.Anankaitė-Kalašnikovienė.

Septintą mėnesį nėščia dainininkė Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė sutinka, kad sprendimas dalyvauti „Lietuvos balse“ – gana ekstremalus žingsnis.<br>LNK nuotr.
Septintą mėnesį nėščia dainininkė Indrė Anankaitė-Kalašnikovienė sutinka, kad sprendimas dalyvauti „Lietuvos balse“ – gana ekstremalus žingsnis.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-08-30 16:30, atnaujinta 2018-03-01 15:53

Nors moteris juokauja, kad jai bus sunkiau konkuruoti su jaunesnėmis dalyvėmis, seginčiomis trumpus sijonus, tačiau prisipažįsta jaučianti atėjusi į rimtą projektą. „Juk net šūkis skelbia: nesvarbu, kas esi ir kaip atrodai. Svarbiausia, ką gali tavo balsas!“ – šypsosi Indrė.

Beje, A.Valinskas vienintelis iš „Lietuvos balso“ mokytojų pastebėjo, kad jauna žavi moteris ant scenos, atsistojusi teismui prieš publiką, laukiasi.

Indrė intriguoja ir neišduoda, kas – berniukas ar mergaitė – jau rugsėjo mėnesį išvys šį pasaulį. „Tegu tai lieka paslaptis. Bet pats Arūnas Valinskas man pažadėjo: jei gims berniukas, projektą tikrai laimėsime, – kvatoja pašnekovė. – Galiu tik prižadėti – jei atsitiks taip, kad pasieksiu finalą, mane tikrai palaikys vienas naujas mano gerbėjas.“

„Nenoriu pradingti iš muzikos pasaulio. Mane žavi aukštos kokybės muzikiniai šou, kuriuose galima dainuoti pritariant gyvai muzikinei grupei“, – tikina kokybiškiausio LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“, kurio premjera – jau pirmąjį rudens šeštadienį, rugsėjo 7-ąją, 19.00 val., dalyvė.

LNK televizijos žiūrovams Indrė jau puikiai pažįstama. Prieš kelerius metus ji pateko į talentų šou „2 minutės šlovės“ finalą, o ką tik debiutavo televizijos muzikos talentų projekte. I.Anankaitė-Kalašnikovienė Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje baigė operinį dainavimą, dainuoja populiariausiuose šalies miuzikluose, taip pat – valstybiniame dainų ir šokių ansamblyje „Lietuva“.

„Dainavimas man – visas gyvenimas. Tiesa, jį netrukus papildys kita svarbi mano gyvenimo dalis – pirmagimis. Tikiuosi, kad spėsiu suderinti abu svarbiausiuosius. Na, o jei pirmagimis trukdys muzikai arba atvirkščiai“, – šypsodamasi intriguoja Indrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.