Paaiškėjo, kas vaidins erotiniame filme „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“

Praėjus metams nuo kino studijų „Universal“ ir „Focus Features“ teisių įsigijimo ekranizuoti rašytojos E.L.James bestseleriu tapusį erotinį romaną „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“, paaiškėjo pagrindinius vaidmenis filme atliksiančių aktorių pavardės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 4, 2013, 1:07 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:56 PM

Oficialūs „Universal“ ir „Focus Features“ atstovai bei rašytoja E.L.James savo „Twitter“ paskyroje pranešė, jog aktorių atranką laimėjo 33-ejų filmo „Ugnies žiedas“ žvaigždė Charlie Hunnamas, kiek anksčiau buvęs išbrauktas iš kandidatų sąrašų, tačiau vėl į juos grąžintas vaidinti atsisakius kitiems aktoriams.

Jaunuolis filme „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ atliks milijonieriaus, filantropo ir į seksualines avantiūras linkusio Kristijano Grėjaus vaidmenį. Jauną, į seksualinį gyvenimą įžengiančią studentę Anastasiją įkūnys 23-ejų Dakota Johnson – Melanie Griffith ir Dono Johnsono dukra, nušluosčiusi nosį tokioms kandidatėms kaip Alicia Vikander, Emma Watson ir Shailene Woodley.

Juostos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ filmavimai prasidės jau spalį. Už filmo vairo stos režisierė Sam Taylor–Johnson, filmo „Būti Džonu Lenonu“ kūrėja. Planuojama, jog kinuose filmas pasirodys 2014-ųjų rugpjūtį ir bus pažymėtas N-18 arba S amžiaus cenzo ženklu.

Gandai apie skandalingai pagarsėjusio E.L.James romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ ekranizaciją bei pagrindinius vaidmenis atliksiančius aktorius sklandė jau seniai. Iš pradžių buvo manoma, jog pagrindinį vyro vaidmenį filme atliks režisierės S.Taylor–Johnson sutuoktinis Aaronas Tayloras–Johnsonas. Aktyviausi romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ gerbėjai net kūrė ir socialiniuose tinkluose ilgą laiką aktyviai dalinosi tariama filmo vaizdo medžiaga, taip balsuodami už vieno ar kito aktoriaus kandidatūrą į pagrindinį filmo vaidmenį.

E.L.James knygos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ istorija pasakoja apie 22-ejų studentės Anatasijos ir 27-erių milijardieriaus Kristijano seksualinius nuotykius. Provokuojančiai atviras romanas kupinas erotikos elementų ir pikantiškų momentų, o kino studijos „Universal“ ir „Focus Features“ įsigijo teisę ekranizuoti ne tik šį romaną, tačiau ir jo tęsinius – knygas „Penkiasdešimt tamsesnių atspalvių“ bei „Penkiasdešimt šviesesnių atspalvių“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.