Lrytas.lt konkursas: laimėkite net 180 bilietų į išskirtinę filmo „Jobs“ premjerą

Prekės ženklo „Apple“ įkūrėjo Steve'o Jobso ilgai pristatinėti nereikia. Vieni jį vadina genijumi, antri – technologijų amžiaus ikona, kiti tiesiog pripažįsta: jis – išskirtinė asmenybė šių laikų istorijoje.

Kadras iš filmo "Jobs".
Kadras iš filmo "Jobs".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 9, 2013, 12:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 12:08 PM

Jau rugsėjo 20 d. Lietuvos kino teatrus pasieks biografinis filmas „Jobs“, pasakojantis apie spalvingą gyvenimą nugyvenusį Steve'ą. Ne visi žino, kad prieš susirgdamas vėžiu solidžiai atrodęs vyras jaunystėje buvo maištingas ir kvaišalų nevengęs hipis, kuris vėliau metė mokslus koledže ir neturėdamas nė skatiko kišenėje sugebėjo sukurti vieną didžiausių verslo imperijų pasaulyje.

S.Jobsas buvo perfekcionistas, nepaisantis jokių taisyklių, turintis beprotiškų ambicijų ir girdintis tik savo nuomonę. Jis galėjo atleisti darbuotoją lifte per keliolika sekundžių, kol liftas pakildavo į jo aukštą, bet tą patį vakarą puldavo isteriškai žliumbti, jei negaudavo staliuko pamėgtame restorane. Jis išvijo iš namų nėščią moterį, sakydamas, kad yra paskutinis žmogus žemėje, kuris galėtų būti vaiko tėvas, tačiau po daug metų pripažino dukterį, nuolat kalbėdavo su ja telefonu, apmokėjo jos mokslus koledže ir pavadino vieną iš savo projektų jos vardu.

Vieniems jis – idėjų vagis ir tironas, kitiems – genijus ir įkvėpimo šaltinis. Dviejų valandų trukmės filmas – realistiškai ir įdomiai iliustruoja tikrąjį technologijų novatoriaus gyvenimą. Juostoje „Jobs“ Steve'ą įkūnija moterų numylėtinis aktorius Ashtonas Kutcheris.

Portalas lrytas.lt savo skaitytojams netrukus ekranuose pasirodysiantį filmą siūlo išvysti patiems pirmiems. Į išskirtinę filmo premjerą pakviesime net 180 laimingųjų, kurie filmą galės išvyksti anksčiau, nei įvyks oficialus filmo pristatymas.

Norėdami dalyvauti konkurse atsakykite į žemiau pateiktus klausimus.

Įrodykite, kad esate tikras kino ir „Apple“ gerbėjas!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.