D.Moore trokšta pamatyti A.Kutcherį filme „Jobs“

Atrodo, kad Holivudo kino žvaigždė Demi Moore (50 m.) niekaip negali

Kadras iš filmo "Jobs".
Kadras iš filmo "Jobs".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2013, 4:38 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:51 PM

JAV žurnalo „National Enquirer“ šaltinių teigimu, Demi Moore bandė susitarti su įtakingais asmenimis Holivude dėl uždaros filmo „Jobs“ peržiūros. Moteris norėjo išvengti viešumo ir kalbų, kad ji tebėra neabejinga ją išdavusiam A.Kutcheriui.

Žavusis Ashtonas Kutcheris neslepia šiltų jausmų kitai moteriai – 20 metų už Demi jaunesnei aktorei Milai Kunis (30 m.), ant kurios piršto paparacai jau pastebėjo sužadėtuvių žiedą. Spėjama, kad Ashtonas ir Mila susituoks dar šįmet, vos tik jis oficialiai išsiskirs su Demi Moore.

Skyrybų procesas vyksta sudėtingai – Demi Moore siekia prisiteisti iš aktoriaus 10 milijonų dolerių. Tiesa, buvusi pora kumščiais nemojuoja viens kito pusėn: neseniai atsitiktinai susidūrę viename iš Los Andželo oro uostų jie draugiškai persimetė keliais žodžiais.

Gali būti, kad Ashtonas Kutcheris daug vaidmenų kine sukūrusiai Demi Moore papasakojo apie svarbiausią vaidmenį savo karjeroje – Steve'ą Jobsą. Ashtonas Kutcheris vaidmeniui rengėsi ypač atsakingai – klausėsi Steve'o Jobso pamėgtos muzikos, skaitė jo mėgstamas knygas, domėjosi meno bei mokslo darbais, kurie įkvėpė legendinį novatorių. O laikydamasis Steve‘o Jobso „vaisių dietos“, jis numetė 10 kilogramų ir net pateko į ligoninę.

Kino apžvalgininkai pastebi, kad Steve'o Jobso vaidmuo turėtų padėti aktoriui išsiveržti iš užburto romantinių komedijų rato, kuriam jis tarsi pasmerktas: žavus, jaunas, trykštantis sąmoju ir energija, galintis pakloti po kojomis bet kokią įnoringą gražuolę.

Filmas „Jobs“ nuo rugsėjo 20 dienos rodomas šalies kino teatruose. Tą pačią dieną filmas pradėtas rodyti ir kaimyninėje Rusijoje, kur susilaukė stulbinančio susidomėjimo – juosta debiutavo populiariausiųjų sąrašo viršūnėje, per savaitgalį uždirbusi daugiau nei tris milijonus dolerių.

Išankstiniame seanse Maskvoje visas būrys Rusijos įžymybių audringais plojimais pasitiko filmą. „Mes plojame Steve‘ui Jobsui. Ir Ashtonui Kutcheriui, kuris neįtikėtinai puikiai jį įkūnijo“, – sakė vienas iš filmo žiūrovų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.