A.Mamontovas prisipažino esantis tylus despotas

Vakar vienoje sostinės arenų pristatytas naujasis „Lietuvos ryto“ televizijos sezonas, kurio premjera – spalio 7-ąją. Dvi laidos startavo anksčiau – humoreska „Žinių naujienos“ su Timūru Augucevičiumi pirmadienį–ketvirtadienį iškart po „Reporterio“. Jau šį šeštadienį, rugsėjo 28-ąją, 11.00 val. eterį išvys sezono desertas – gyvenimo būdo laida „Viskas bus gerai“, kurios vedėjų įguloje – Renata Mikailionytė, Edita Užaitė ir Raminta Stanaitytė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 4:17 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:36 PM

Jaukius namus primenančioje laidos studijoje šeštadienį viešės muzikinės veiklos trisdešimtmečiui besiruošiantis Andrius Mamontovas. Ar jam pavyks atsilaikyti žaviųjų damų provokacijoms?

„Dėl muzikos esu linkęs dominuoti. Aš – tylus despotas... Galvodamas, kaip atšvęsti savo veiklos trisdešimtmetį, nutariau suburti visus žmones, su kuriais dirbau daugybę metų. Tik jų dėka esu tas, kas esu. Pusę laiko praleidau su „Foje“, tad natūralu, kad prisijungti pakviečiau ir juos“, – premjerinėje „Viskas bus gerai“ laidoje atviraus A. Mamontovas.

Legendinės „Foje“ lyderis prisipažins, kodėl grupės veiklos pabaigoje tarp narių kilo didelė įtampa, o bendravimas kuriam laikui buvo nutrūkęs. Kaip vienam garsiausių šalies dainų autorių ir atlikėjų buvusius kolegas pavyko vėl suburti drauge?

Smalsiosios „Viskas bus gerai“ vedėjos nevengs ir moteriškų klausimų: kokios moterys patinka atlikėjui? Kiek kartų per savaitę dainininkas apsilanko sporto salėje? Ar mėgsta gamtą? Kodėl jam artimas vegetariškas gyvenimo būdas ir kokios reakcijos dėl mitybos įpročių jis sulaukė Rusijoje?

Vedėjos dainininkui iškrės pokštą – kokį iš maisto sudėliotą ornamentą jis ras... lėkštėje?

Atsakymai jau šį šeštadienį, rugsėjo 28-ąją, 11.00 val. aktualių pokalbių laidoje „Viskas bus gerai“ tik „Lietuvos ryto“ televizijos eteryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.