J.Milius savo gimtadienį švęs UNICEF šou scenoje

Atlikėja Ieva Narkutė pristatys televizinę savo naujo kūrinio premjerą, o dainininkas Jeronimas Milius atšvęs savo gimtadienį, užtraukdamas legendinį grupės „Scorpions“ hitą: visa tai žiūrovai galės pamatyti viename renginyje – spalio 11 d. 19.30 val. tiesioginiame TV3 eteryje vyksiančiame įspūdingame UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“.

J.Milius stengiasi nepraleisti progos prisidėti prie gerų darbų,<br>M.Patašiaus nuotr.
J.Milius stengiasi nepraleisti progos prisidėti prie gerų darbų,<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 12:20 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:12 PM

„Paramos renginyje netrūks įspūdingų muzikos žvaigždžių pasirodymų. Jauni, bet melomanams jau gerai žinomi I.Narkutė ir J.Milius šiame šou žibės itin ryškiai, kadangi ne tik pateiks išskirtinius kūrinius, bet ir suteiks mums progą pabūti dviejų įvykių liudininkais. Juk ne kasdien įvyksta dainos premjera, o ant scenos pažymimas atlikėjo gimtadienis“, - sakė „UNICEF Lietuva“ vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė.

I.Narkutė su grupe UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ pirmą kartą televizijos eteryje atliks dainą „Rojaus sodai“ iš naujausio atlikėjos albumo. „Tai daugiaprasmis kūrinys, kurį kiekvienas interpretuoja savaip. Daina apie tai, kaip žmogus susikuria savo pasaulį, savąją erdvę ir gyvena tik joje, nesižvalgydamas ir nekreipdamas dėmesio į aplinkinius. Kartais šis pasaulis nuostabus, o kartais – košmariškas. Manau, ši daina artima kiekvienam iš mūsų“, - pasakojo dainininkė.

Talentinga mergina neslėpė, kad nėra linkusi užsidaryti savo pasaulėlyje. „Aplink mus tiek daug visko vyksta, tereikia atsimerkti, atidžiau apsidairyti ir pasistengti nebūti abejingiems. Manau, kad gerumas prasideda nuo mažmožių, tačiau jie gali įkvėpti kitus. Štai neseniai vaikščiojau savo rajone ir pastebėjau šiukšlių krūvas, kurių niekas nejudino daug metų. Tiesiog išnešiau jas. Kitą dieną toje vietoje pastebėjau vaikus. Jie buvo nustebę, bet džiaugėsi, kad gali sėdėti ir klausyti muzikos švarioje aplinkoje. Vaikai iš pradžių stebėjosi manimi, bet greit suprato tokio žingsnio svarbą. Tikiu, kitą kartą tas šiukšles jie išneš jau patys“, - sakė I.Narkutė.

Dainininkas J.Milius taip pat neabejingas geriems darbams. „Jei galiu prisidėti prie kilnių tikslų, stengiuosi nepraleisti progos. O jei tai padaryti galiu tuo, ką geriausiai moku – dainavimu – dar puikiau. Tad tikriausiai dėsninga, kad ir per savo gimtadienį dainuosiu“, - šypsojosi atlikėjas.

UNICEF šou J.Milius žiūrovams padovanos garsiąją grupės „Scorpions“ baladę „Still Loving You“, pirmą kartą nuskambėjusią dar 1984-aiais. „Pastebėjau, kad žmonės pasiilgsta kokybiškų, neprimityvių dainų, kurioms reikia ir vokalinių sugebėjimų, ir tikro jausmo. Todėl dažnai grįžtu prie roko klasikos, kurioje viso to galima rasti su kaupu. O ši daina yra tiesiog nemirtinga“, - teigė jis.

Be I.Narkutės ir J.Miliaus, UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“ pasirodys daugelis Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždžių: Andrius Pojavis, Stasys Povilaitis, Neda ir Olegas Ditkovskis, Šachmatinis choras, Martynas Kavaliauskas, Aleksandras Ivanauskas-Fara ir Kauno rajono Božolė choras, vaikų muzikos studija „Džimba“ ir ansamblis „Quorum“ bei kiti.

Jungtinių Tautų duomenimis, Tanzanija yra viena paskutiniųjų pasaulyje pagal pajamas vienam gyventojui – čia žmogus priverstas išgyventi už mažiau nei 2 dolerius per dieną. Ypač nuo skurdo kenčia moterys ir vaikai, masiškai mirštantys nuo maliarijos, ŽIV ir kitų ligų. Tanzanijos kaimuose pagimdžiusios mamos yra tokios išsekusios, jog negali maitinti kūdikių, tad šie neretai neišgyvena nė mėnesio.

Paaukoti Tanzanijos vaikams galima jau dabar. UNICEF primena, kad skambindami trumpuoju numeriu 1891 (5 litai), išgelbėsite vieno vaiko gyvybę, skambindami 1892 (10 litų) – dviejų vaikų gyvybes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.