Genijaus S.Jobso gyvenimas kupinas klystkelių

Steve’as Jobsas (1955–2011) – žmogus, savo idėjomis pakeitęs pasaulį, sukūręs technologijas, be kurių neįsivaizduojamas daugelio gyvenimas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2013, 11:32 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 10:17 AM

Užvakar sukako dveji metai, kai nuo kasos vėžio mirė kompanijos „Apple” įkūrėjas ir vadovas S.Jobsas. Praėjus porai mėnesių po jo mirties pasirodė režisierės Mimi O’Connor dokumentinis filmas „Steve’as Jobsas: ir dar šis tas” („Steve Jobs: One Last Thing”). Jame pasakojama apie šio kompiuterių genijaus gyvenimo darbus ir kasdienybę.

S.Jobso gyvenimas buvo sudėtingas. Jis niekada nepažinojo savo biologinio tėvo Abdulfattah Jandali – Amerikoje gyvenančio išeivio iš Sirijos. Nors A.Jandali nekart viešai buvo pareiškęs norą nors pasimatyti su sūnumi, S.Jobsas nė nebandė su juo susisiekti.

Beje, S.Jobsas su universiteto laikų drauge taip pat turėjo nesantuokinę dukterį Lisą, gimusią 1978-aisiais, kai „Apple” įkūrėjui tebuvo 23 metai.

S.Jobsas ilgai nenorėjo pripažinti tėvystės, teisme teigė esąs nevaisingas. Tik vėliau žinomas vyras pripažino esantis Lisos tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.