Po medicinos eksperimento J.Smoriginas studiją paliko basas

Pasak gydytojų, nemalonus kojų kvapas – ne tik vyrų, bet ir moterų problema. Kokių ne kosmetinių, o medicininių sprendimų imtis norint panaikinti nosį riečiantį kūno kvapą? „Po šios „Kvieskite daktarą!“ laidos galėsite ramiai nuspirti batus į šoną ir jaustis komfortabiliai“, – žada TV3 laidos vedėjas gydytojas Alvydas Unikauskas.

J.Smoriginas.<br>TV3 nuotr.
J.Smoriginas.<br>TV3 nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 2:34 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:22 PM

„Kvieskite daktarą!“ studijos svečias – Lietuvos baleto pažiba, Auksinio scenos kryžiaus kavalierius, daugybės projektų komisijos narys Jurijus Smoriginas. Kaip tik taip jį pristatys laidos vedėjas Justinas Jankevičius. J.Smoriginas, turintis ilgametę patirtį scenoje, pasidalino ir savo asmeniniu receptu, kaip jis gaivina pavargusias ir į blogą kvapą linkusias kojas: „Kai jau jauti, jog trūksta gaivos kojose, nieko nėra paprasčiau ir geriau nei tiesiog jas pakišti po labai labai šalto vandens srove. Tai ne tik atgaivina, bet ir atpalaiduoja.“ Jurijus šįvakar ne tik dalinsis savo asmenine patirtimi su TV3 laidos žiūrovais, bet ir pasinaudos daktaro A.Unikausko siūloma procedūra: tiesiog viduryje filmavimo studijos sumerks kojas į specialiai paruoštą vonelę. Tiesa, iš studijos jam teks išeiti basam, nes daktaro sprendimu Jurijaus batai ir kojinės bus... išmestos! Kas pažįsta J.Smoriginą, tikriausiai supranta kokią jo reakciją sukels toks daktaro poelgis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.