A.Jagelavičiūtė „Dviračio šou“: „Man Vitos „papai“ nuo šiandien jau gražūs“

„Nuo šiandien Vitos „papai" ir „šikna" man labai gražūs, nors kitas vietas reikėtų tobulinti“, – siekdama taikos BTV „Dviračio šou” metu pripažins Agnė Jagelavičiūtė. Ir taip dvi besikivirčijančios elito damos pradės savo draugystės kelią.

Dėl papų ir šiknų gražumo nesutarusios moterys atrado grožio kompromisą.<br>BTV nuotr.
Dėl papų ir šiknų gražumo nesutarusios moterys atrado grožio kompromisą.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 12, 2013, 3:45 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:26 AM

Pribloškianti žinia – dėl papų ir šiknų gražumo nesutarusios moterys atrado grožio kompromisą. Mat A.Jagelavičiūtė geriau įsižiūrėjusi nusprendė, kad Jakutienės sėdimoji yra visai nebloga. Tai šviesiaplaukę seksualumu trykštančią gražuolę taip pamalonins, kad ji iš kart sutiks ir taikytis.

„Tu irgi man atleisk, kad čia „susiparinau" ir į teismą atbėgau. Aš tiesiog nemoku „Feisbuke” taip gerai atsikirsti. Ir dar - tavo „šikna" irgi yra puikaus dydžio“, – komplimentų negailės atlapaširdė Vita.

Liūdniausias dėl dviejų moterų laimės ir taikos liks jų teisėjas. „Man po posėdžio skambindavo pusė apylinkės teisėjų su sveikinimais, kad man kliuvo tokia rezonansinė byla. Per teisėjų baliukus aš būdavau populiariausias vyras - visi norėdavo paklausinėti apie šitą bylą, visiems įdomu kaip jūs atrodot iš arti. Prie manęs buvo priėjusi net Administracinio teismo pirmininko sekretorė. Klausė, ar jai nereiktų pasididinti užpakalio. Aš dabar didžiausias ekspertas tarp teisėjų užpakalio srityje“, – girsis jis ir liūdės, kad moterys taip greitai susitaikė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.