Apleistoje psichiatrinėje ligoninėje - M.Šalčiūtės klyksmai

Tie, kurie matė „Amerikietiškos siaubo“ istorijos antrąjį sezoną, žino, kad apleistos psichiatrinės ligoninės gali būti net labai baisios. Drąsos nestokojanti šokėja Monika Šalčiūtė naujausioje „Monikos kokteilio“ laidoje nusprendė įsitikinti, ar apleistoje Naujosios Vilnios psichiatrinėje ligoninėje taip pat vyksta antgamtiški dalykai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:59 AM

„Kai vaikščiodama pagalvoju, kad čia buvo visokie žmonės su psichinėm negaliom, tai net baugu pasidaro. Bent jau man tokie žmonės, būkim biedni, bet teisingi, šiek tiek baisūs yra“, – tikino Monika.

Ji apžiūrėjo tarp nuolaužų besisvaidančius senus indus ir buteliukus. M.Šalčiūtė juokavo, kad jaučiasi kriminalinio filmo heroje.

Vaikščiodama apleistos ligoninės koridoriais Monika jautėsi itin nejaukiai. Bet koks netikėtas garsas ar vaizdas baugino ją.

„Čia kažkokios durys yra! Bandom?

Kas čia yra?! Aš tuoj apsiverksiu... Jeigu aš čia būčiau viena, man būtų labai baisu. Aš maniau, kad ten yra durys, o ten atradom kažką be langų ir durų. Ten labai tamsu“, – susidomėjusi savo radiniu kalbėjo Monika.

Ją labiausiai stebino faktas, kad šioje apleistoje psichiatrinėje ligoninėje lankosi daug žmonių. Vieni jų – intymiai nusiteikę meilužiai.

Laida „Monikos kokteilis“ – kiekvieną ketvirtadienį ir šeštadienį nuo 12 valandos naujienų portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.