„Dviračio šou“ N.Bunkė teigė, kad su vyrais „užrišo”

BTV „Dviračio šou” šį ketvirtadienio vakarą pažada išskirtinį interviu su neseniai antrąjį sykį išsiskyrusia dainininke Natalija Bunke apie jos gyvenimo vyrus. Naują dainą ir klipą „Nieko asmeniško” pristačiusi N.Bunkė pareiškė, kad „užrišo" su vyrais. Taip jau su jais būna - jei nepavyko prisirišti, tenka visai „užrišti".

"Dviračio šou" parodijuoja N.Bunkę.<br>BTV nuotr.
"Dviračio šou" parodijuoja N.Bunkę.<br>BTV nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2013, 2:19 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 11:23 PM

„Čia nieko asmeniško, bet kartais tiesiog būtina pasiųsti vyrą po velnių. Arba į parduotuvę“, – pasakos atlikėja. Ji pripažins, kad santykiai nėra jos stiprioji pusė: „Su vyrais man nesiseka. Bet, kaip sakė Valentaitė, parodykite sėkmingą žmogų pasaulio istorijoje, kurio šeimyninis gyvenimas nusisekė.“

Moteris į susidariusią skyrybų situaciją žvelgia optimistiškai ir BTV „Dviračio šou“ pripažins, kad ji yra padariusi tik porą didelių klaidų. Žiūrėdama į Deivydo Zvonkaus nuotrauką ji prasitars, kad, būtent jis, pirmasis moters vyras ir buvo pirmoji N.Bunkės klaida. „Reikėjo imti kitą „bavarą”. Geriausia - Vilių Tarasovą. Riaubiškytei čia labiau pasisekė“, – garsiai slapčiausias savo mintis reikš N.Bunkė. Tad ar atlikėja su vyrais “užrišo” visai? Ar tai tik laikina pertrauka? „Aš visoms merginoms, mergaitėms ir moterims noriu pasakyti, kad visos mūsų problemos, ašaros ir skausmai yra per vyrus. Todėl tos, kurios dar neužrišote su vyrais - riškite. Tarasoviene, tu - irgi“, – ragins atlikėjos personažas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.