Tyrimas: Lietuvos gyventojams televizija – mieliausia pramoga per Kalėdas

62 proc. Lietuvos gyventojų mano, kad televizija per pagrindines žiemos šventes – Kalėdas, Naujuosius metus – yra labai svarbi šeimos pramoga. Tik 9% žmonių teigė per didžiausias metų šventes nežiūrintys televizijos. Tai paaiškėjo iš skaitmeninės televizijos „Viasat“ užsakymu atliktos apklausos, kurią atliko „Spinter tyrimai“.

Televiziją pagrindine šeimos pramoga per žiemos šventes dažniau laiko 36 m. ir vyresni respondentai, taip pat mažesnių miestelių, kaimo vietovių gyventojai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Televiziją pagrindine šeimos pramoga per žiemos šventes dažniau laiko 36 m. ir vyresni respondentai, taip pat mažesnių miestelių, kaimo vietovių gyventojai.<br>J.Stacevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-18 15:22, atnaujinta 2018-02-19 18:45

Televiziją per žiemos šventes svarbiausia šeimos pramoga laiko 22 proc. Lietuvos gyventojų, 40 proc. mano, kad tai labai gera pramoga. 29 proc. žmonių teigia, kad, nors tai ir nėra pagrindinė jų pramoga, per žiemos šventes su šeima televiziją žiūri. Televiziją pagrindine šeimos pramoga per žiemos šventes dažniau laiko 36 m. ir vyresni respondentai, taip pat mažesnių miestelių, kaimo vietovių gyventojai.

„Per didžiąsias metų šventes susiburia visa šeima, tai nenuostabu, kad ilgai nesimačiusiems labai smagu ne tik pasišnekėti, bet ir pažiūrėti kokį visiem smagų filmą. Tai viena iš pramogų, kurios vienija šeimą, leidžia ilgiau pabūti drauge. Tai labai svarbu, todėl ir televizijos programų šventiniam laikotarpiui sudarinėtojai visuomet stengiasi praturtinti tinklelį ypatingais filmais ir laidomis“, − teigia „Viasat“ viešųjų ryšių vadovas Gediminas Galkauskas.

Kanalas „TV1000 Premium“ šį mėnesį visiems „Viasat“ klientams yra nemokamas ir jo programa per šventes bus ypač įspūdinga. Gruodžio 24, 25, 26 dienomis bus parodyti 3 naujausi filmai apie agento 007, Džeimso Bondo, nuotykius – „007 Casino Royale“, „007 Paguodos kvantas“ ir „007 Operacija „Skyfall“. O Naujųjų metų išvakarėse žiūrovų laukia įspūdingas Peterio Jacksono, sukūrusio „Žiedų valdovo“ trilogiją, filmas „Hobitas: Nelaukta kelionė“.

Rinkotyros bendrovės „Berent“ duomenimis, 27 proc. Lietuvos gyventojų mano, kad skaitmeninė televizija „Viasat“ siūlo geriausius filmų kanalus Lietuvoje. Tai yra geriausias rezultatas tarp mokamos skaitmeninės televizijos operatorių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: kaip A. Armonaitė ir E. Gentvilas vienas kitam pamokslavo