E.Dragūnas surengs specialų pasirodymą „Lietuvos balso“ superfinale

Jau sausio 1-ąją, trečiadienį, 19.00 val. tiesiogiai per LNK bus rodomas gyvos muzikos projekto „Lietuvos balsas“ superfinalas. Jame be geriausių šio sezono laidos balsų, pretenduojančių į pergalę, žiūrovai išgirs ir išskirtinius svečius – didžiausius mūsų šalyje koncertus rengiančią ir dešimtis tūkstančių gerbėjų juose skaičiuojančią grupę „Sel“ ir jos lyderį Egidijų Dragūną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-12-30 14:27, atnaujinta 2018-02-19 16:03

Nors šią savaitę gerbėjams paskelbė, kad trims mėnesiams išvyksta iš Lietuvos, dainininkas persigalvojo ir pasirodys LNK transliacijoje.

„Lietuvoje niekas nemoka būti geru naujų dainininkų „promouteriu“. Manau, kad tikrai turit tame projekte nors vieną tikrą talentą. Ketinu jį pavogti sau“, − kaip visada trumpai ir tiesiai šviesiai rėžia E.Dragūnas.

„Lietuvos balso“ scenoje „Sel“ išvysime net du kartus – jie atliks vieną populiariausių savo hitų, o taip pat E.Dragūnas sudainuos duetu su vienu iš projekto superfinalo dalyvių. Kuris iš laimingosios ketveriukės – Goda Sasnauskaitė, Dagna, Monika Linkytė ar Paulius Bagdanavičius - dainuos drauge su garsiuoju atlikėju, paaiškės jau visai netrukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.