Naujame filme V.Baumila sulyginamas su J.Bieberiu

2014-ieji metai atsineša dar daugiau lietuviško kino – jau vasario 7 dieną šalies kino teatrus pasieks itin sėkmingos romantinės komedijos „Valentinas Vienas“ tęsinys „Valentinas už 2rų“.

Kadras iš filmo „Valentinas už 2rų“.<br>V.Grubio nuotr.
Kadras iš filmo „Valentinas už 2rų“.<br>V.Grubio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 12:30 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:03 PM

Juostos kūrėjai pristato pirmąjį trumpą filmuką, kuriame galima žvilgtelėti į keletą naujojo filmo akimirkų. Vos 17-os sekundžių klipuke pagrindinis dėmesys tenka aktoriui ir dainininkui Vaidui Baumilai, o už kadro skamba jo atliekama populiari daina „Myliu“.

Drauge su kitais filmo herojais Vaido personažas atkeliauja ieškoti Valentino. Šio veidas šįsyk neparodomas, tačiau vyrukas nepraleidžia progos pašmaikštauti ir pamatęs svečią paklausia: „O tu kas, Justinas Bieberis?“

Prie komedijos „Valentinas už 2rų“ scenarijaus darbavosi Jonas Banys, taip pat režisierius Evaldas Kubilius ir pagalbininkė iš „M-1“ Ugnė Barauskaitė. Pasak filmo prodiuserių Donato Ulvydo ir Žilvino Naujoko, naujajame filme bus subtilios erotikos, tačiau pagrindinis dėmesys buvo sutelktas į žmonių santykius bei nuoširdumą.

Naujojoje juostoje su žiūrovais sveikinsis ne tik V.Baumila, bet ir kiti žinomi televizijos, kino ir teatro meistrai: žavioji Jurgita Jurkutė, puikiai pažįstami ir mylimi Vidas Petkevičius, Vaidotas Martinaitis ir Algirdas Gradauskas. Prajuokinti sugebės Agnė Jagelavičiūtė, Asta Baukutė bei Karina Stungytė ir, žinoma, smagi radijo „M-1“ kompanija.

E.Kubiliaus filme „Valentinas už 2rų“ istorija vėl pasisuks apie Valentino nakties stebuklus, meilės paieškas ir saldų jos atradimo jausmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.