N.Bunkės trečiasis vyras bus sentikis

„Vaikeli, jeigu tu susituoksi su kataliku, žinok, kad tavo gyvenimas bus nelaimingas“, - tokius žodžius dainininkei Natalijai Bunkei ne sykį kartojo Jonavos rajone gyvenanti jos močiutė.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-10 10:47, atnaujinta 2018-02-17 17:43

Žinoma atlikėja į jos pranašystes iš pradžių nekreipė dėmesio. Tačiau penktadienio vakaro laidoje "KK2 penktadienis" (LNK) Natalija prisipažino, kad įsiklausyti į močiutės nurodymus buvo verta.

„Esu sentikė. Mano močiutė – taip pat. O pagal mūsų tradicijas, papročius sentikiai gali tuoktis tik su sentikiais“, - pasakojo Natalija.

Dėl šios priežasties žinoma dainininkė nei su pirmuoju vyru Deividu Zvonkumi, nei su antruoju sutuoktiniu Danieliumi Bunkumi nesituokė bažnyčioje. Tada Natalija būtų turėjusi išsižadėti savo tikėjimo ir tapti katalike.

Klausydamasi N.Bunkės žodžių, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė neištvėrė nepaklaususi: „O ar tu klausei Zvonkaus ir Bunkaus, gal jie norėjo tapti sentikiais?“.

Prieš keletą dienų Natalija, kaip ir visi stačiatikiai, šventė Kalėdas, o jau ateinantį pirmadienį minės vadinamus Senuosius Naujuosius metus.

Pasitikdama juos Natalija neslepia norinti, jog trečiasis jos vyras būtų sentikis. Su juo žinoma moteris tikrai eitų tuoktis į bažnyčią.

Stačiatikių cerkvėje su vyru susituokusi ir rusų šventes jau dešimt metų švenčianti dainininkė Ingrida Martinkėnaitė neslepia, jog Dievo palaiminimas santykiams labai padeda.

„Bažnytinė santuoka vyksta ne žemėje. Žmonės visam gyvenimui surišami danguje“, - kalbėjo Ingrida. Tačiau kodėl šiomis dienomis netyla kalbos apie Ingridos ir jos vyro skyrybas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.