Laidoje „Dviračio šou“ M.Jampolskis įkūnijo smurtavimu įtariamą dizainerį

BTV „Dviračio šou“ rubrikos „Tarp mūsų mergaičių“ žurnalistė šio antradienio vakarą žada kalbinti smurto ir alkoholio sūkuryje skęstantį dizainerį Aleksandrą Progrebnojų, kuris, įtariama, sumušė savo žmoną ir dėl to sekmadienio naktį praleido areštinėje.

„Tarp mūsų mergaičių“ žurnalistė kalbino skandalingąjį dizainerį.
„Tarp mūsų mergaičių“ žurnalistė kalbino skandalingąjį dizainerį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 3:16 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:34 PM

„Kiekviename sumušime yra dvi pusės. Nukentėjusioji ir gavusysis. Ar Aleksandras yra „žmonamušys“, ar jo žmona - „vyrmušė“? Atsakymas jus gali šokiruoti... Dabar ieškom Progrebnojaus. Sakė, kad kavą gers. Anava štai tatai jisai. Atpažinau iš dviejų juostų ant kaktos“, – aptikusi garsų dizainerį apsidžiaugs žurnalistė.

„Koks ten smurtas? Aš jai tik liežuviu pliaukšt, o ji mane drykst ir „sudubasino“. Aš žmonos niekada „nesudubasinu“. Gal ir norėčiau, bet ji dvidešimt metų už mane jaunesnė. Vikri, greita, kaip pantera, smūgiai tikslūs. Prieš tokią normaliai „nepasmurtausi“, – žurnalistei papasakojo A.Progrebnojus.

Vyras teigė sulaukęs palaikymo žinučių ir iš krepšininko Gintaro Einikio ir iš Seimo nario Egidijaus Vareikio.

Kodėl, anot dizainerio, geriau nevesti manekenių? Kaip policija atsidūrė jų namuose? Ir ar susitaikys skandalingoji pora? Tai paaiškės interviu su A.Progrebnojumi metu, kurį įkūnijo aktorius Marius Jampolskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.